Service Provider

Komplette løsninger til service providere med fokus på core-, metro-, access- og CPE-infrastruktur.

Komplette løsninger til service providers

Vi tilbyder komplette, markedstilpassede løsninger til service providere, og i mere end 15 år har vi med succes designet, arkitekteret, rådgivet, serviceret og vedligeholdt regionale, nationale og internationale aktører, så de kan fokusere på deres egne kunder.

Vi støtter en række service providere med ekspertbistand på afstand og/eller på stedet, der omfatter design på højt niveau, design på lavt niveau, strategisk rådgivning, implementering, forandringsledelse og dokumentation af eksisterende netværksinfrastruktur samt abonnentadministration.

Komplette løsninger til service providere

Vores netværkskonsulenter med ekspertise i bredbåndsnetværk hjælper dig med at finde en holistisk løsning til din netværksinfrastruktur, der omfatter core, metro, access og CPE. Sammen med vores teknologipartnere hjælper vi dig med at finde skalerbare, pålidelige og sikre netværksløsninger.

Vores vigtigste partnere i service provider netværk

Vi supplerer også vores løsninger med teknologi fra følgende partnere

Har du spørsmål til os?

Udfyld formularen for at kontakte os.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have de seneste nyheder fra os? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om vores løsninger og invitationer til vores arrangementer.