Opengear

Fjernstyring af netværk og infrastruktur i krævende miljøer.

Opengear har specialiseret sig i out-of-band management og tilbyder løsninger til fjernadministration og netværksstyring af kritisk infrastruktur. Produkterne er designet til fjernadministration, konfiguration og fejlfinding af enheder som routere, switche, servere og andet udstyr. Opengear tilbyder også autentificering, kryptering og overvågning for at beskytte netværk og infrastruktur mod sikkerhedstrusler.

Sådan giver Opengear 24/7 fjernadgang

Med infrastruktur, der er klar til implementering, fjernadministration, robust design og avancerede sikkerhedsfunktioner imødekommer Opengear de specifikke behov hos organisationer, der arbejder i krævende miljøer og på fjerntliggende steder.

Vi hjælper dig med fjernadgang til dine netværksenheder

Sammen med Opengear hjælper vi organisationer med at finde den rigtige løsning til sikker adgang til netværksenheder, selv i tilfælde af et netværksnedbrud. Out of Band Management giver en sikker fjernforbindelse, når netværket er nede, eller når den primære WAN/LAN-forbindelse er ustabil.

Vi har arbejdet sammen med Opengear i flere år, og mange af vores Enterprise- og Service Provider-kunder har haft stor gavn af at investere i Opengears løsninger. Sammen leverer vi komplette løsninger, og gennem erfaring har vi udviklet og leveret optimale løsninger baseret på kundernes behov.