Robuste, effektive og sikre løsninger til dine behov og dit budget

Vores konsulenter har stor erfaring og en god forståelse af datacentre med ekspertise inden for netværk, sikkerhed, cloud, virtualisering, backup, servere og storage.

Datacenter

Vi hjælper vores kunder med at forenkle og modernisere deres datacentre. De løsninger, vi tilbyder, er bygget på de samme principper, som mange af de store cloud-udbydere bruger i deres datacentre. Det resulterer i betydelige tidsbesparelser, lavere IT-omkostninger og en mulighed for at lægge fundamentet for digitalisering og forretningsudvikling.

Din datacenterpartner

Med vores banebrydende ekspertise og udvalgte teknologipartnere hjælper vi dig med at strømline dit datacenter og administrere infrastruktur, applikationer og data.

Som din partner er vi forpligtet til at levere en komplet løsning baseret på vores solide ekspertise. Vores fokus er at levere:

  • Vi er din partner og støtte gennem hele processen, fra planlægning til support.
  • Vi ser vores kunder, du bliver ikke væk i mængden hos os.
  • Vi leverer kvalitet, ikke kvantitet.
  • Vi giver dig personlig support fra en, der kender dig.

Backup as a service

Backup as a service (BaaS), eller backup outsourcing, er en service til sikkerhedskopiering og gendannelse af data. Tjenesten overfører ansvaret for din organisations data til en professionel udbyder, som administrerer de processer, der kræves for at gemme, beskytte og gendanne data. Outsourcing af backup har mange fordele, herunder omkostningseffektivitet, skalerbarhed, bedre sikkerhed, hurtigere gendannelsestid og brugervenlighed.

Vores datacenter-partnere

Juniper Networks logo.
Nutanix logo.
Rubrik logo.

Har du spørsmål til os om datacentre?

Udfyld formularen for at kontakte os. En af vores eksperter vil kontakte dig via e-mail.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen