Carrier-Grade NAT (CGN/CGNAT)

Vores eksperter hjælper tjenesteudbydere med at implementere CGNAT til effektiv styring og tildeling af IP-adresser.

Hvad er CGNAT?

Med milliarder af enheder forbundet til netværket er behovet for IP-adresser enormt. Carrier-Grade NAT, også kendt som Large Scale NAT (LSN), er en netværksteknologi, der gør det muligt for flere brugere eller enheder at dele en enkelt offentlig IP-adresse.

For serviceudbydere, der håndterer et stort antal kunder og enheder, hjælper vi med optimering af IPv4-adresser, som bliver mere og mere værdifulde på grund af begrænset adgang.

Udvid kapaciteten i det eksisterende netværk

Implementering af CGNAT i et netværk kan være en kompleks proces, men med god planlægning bliver processen enklere og mere gnidningsfri. Vores eksperter har hjulpet organisationer med implementering i flere år og har stor erfaring med at forenkle processen.

Løsninger til CGNAT

Vi tilbyder løsninger inden for Carrier-Grade NAT (CGN/GNAT) baseret på bl.a. Juniper SRX Security Gateways, som er kendt for deres stærke sikkerhedsinfrastruktur. Med SRX Security Gateways får du høj ydeevne og skalerbarhed, der kan håndtere store mængder trafik og brugere samtidigt.

Har du spørsmål til os?

Udfyld formularen for at kontakte os. En af vores eksperter vil kontakte dig via e-mail.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have de seneste nyheder fra os? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om vores løsninger og invitationer til vores arrangementer.