Out of Band Management

Ønsker du at opretholde oppetid på dit netværk 24/7? Med out of band har du altid sikker adgang til dine netværksenheder.

Hvad er out of band management?

Out of band management (OOBM) er en metode til at administrere og kontrollere netværksenheder, der er offline. Med out of band management har du fjernadgang via 4G/LTE eller 5G, som kan bruges til at genstarte enheder. OOBM giver administratorer mulighed for at overvåge, konfigurere, fejlfinde og administrere enheder, selv når netværket er nede eller utilgængeligt.

Derfor har du brug for Out of Band-management

Ingen virksomhed har råd til et netværksnedbrud, men jo mere omfattende dit netværk er, desto mere sandsynligt er det, at du oplever et. Virksomheder med kritiske netværk kan sikre 24/7 oppetid med fjernadgang via en sekundær forbindelse.

Er du ikke sikker på, om out of band management er noget, du har brug for til dit netværk? Download pdf’en for at læse mere om OOBM.

Hvad er omkostningerne ved et netværksnedbrud?

Et robust netværk er afgørende for næsten enhver organisations succes. Når det ikke er tilgængeligt, falder produktiviteten, virksomheden påvirkes økonomisk, og omdømmet kan lide skade.

En rapport fra Opengear afslører de reelle omkostninger for organisationer i tilfælde af et netværksnedbrud. Download pdf’en nedenfor.

Vi hjælper dig med out of band management

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen

Vores eksperter hjælper dig med at opretholde oppetid 24/7, hvis dine netværksenheder er slukkede, i dvaletilstand, i dvale eller på anden måde utilgængelige.

I samarbejde kortlægger vi dine behov, så du altid har adgang til vigtige IT-ressourcer som routere, switche, firewalls, servere, strøm og storage.

Når netværksenheder befinder sig på eksterne lokationer, kontrollerede serverrum, eller administratoren er et andet sted, har de brug for en sikker måde at få fjernadgang til USB, RS232 eller Ethernet-konsoladministrationsporten på alle enheder på netværket.