Sikkerhed er afgørende – vælg den rigtige partner

Vi hjælper vores kunder med at skabe sikre infrastruktur-, netværks- og datacenterløsninger. Vores mål er at give dig ro i sindet, så du ved kan fokusere på din primære forretning.

Forebygge, opdage og genoprette

Sikkerhed er afhængig af mennesker og teknologi, hvilket i praksis kræver en dyb forståelse af, hvordan brugere og applikationer får adgang til data.

Samspil mellem mennesker og teknologi

Vi hjælper dig med at etablere gode sikkerhedsløsninger inden for infrastruktur, netværk og datacentre. Vores medarbejdere har den ekspertise og erfaring, der skal til for at give din organisation de rigtige sikkerhedsløsninger, som er nemme at bruge, opdatere og automatisere. Gennem vores teknologipartnere hjælper vi dig med at finde løsninger og tjenester, der nemt kan tilpasses dine behov.

Sikker netværks-infrastruktur

Beskyt dit netværk, verificér datatrafikken og inspicer autoriseret trafik for sårbarheder. Vi er her for at hjælpe dig med at finde den rette teknologi til at imødegå dine udfordringer. Sammen bygger vi din sikkerheds-arkitektur op og sikrer, at din organisation kan forebygge og opdage sikkerheds-trusler.

Firewall

Få fuld kontrol over applikationer, brugere og indhold uden at sætte farten ned. Teknologi alene er ikke nok, vi er din sparringspartner hele vejen, fra opsætning til vedligeholdelse.

Security Operations Center

Et Security Operations Center (SOC) overvåger og håndterer IT-sikkerhedshændelser 24/7. Med en SOC-tjeneste fra os får du hurtig og personlig support fra førende sikkerhedseksperter.

Backup og recovery

Vi hjælper dig med at sikre din organisations vigtigste data mod ransomware-angreb eller andre uønskede hændelser. Få fuld kontrol over backup og gendannelse af data med vores backup- og gendannelsesløsninger.

Vores teknologipartnere om sikkerhed

Palo Alto Networks logo.
Juniper Networks logo.
Armis logo.
Arctic Wolf logo.
Rubrik logo.

Har du spørsmål til os om sikkerhed?

Udfyld formularen for at kontakte os. En af vores eksperter vil kontakte dig via e-mail.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen