Subscriber Management

Forenkle processen med at administrere og håndtere forbindelser til netværket for individuelle brugere og abonnenter.

Hvad er Subscriber Management?

Subscriber Management er processen med at håndtere og overvåge abonnenters data. Det involverer styring af abonnenters konti, fakturering, tjenester og præferencer. Løsningen understøtter både CLI og AAA-baseret konfiguration (Radius) for abonnenter, og når udvidet abonnentadministration er aktiveret, håndterer den al trafik (DHCP, PPP, PPPoE, L2TP og dynamisk VLAN).

Broadband Network Gateway

Broadband Network Gateway (BNG) er en funktion i bredbåndsnetværk, der styrer trafik og sessioner på ISP-niveau. BNG kan udpege båndbredde, styre adgangen til netværket og indsamle brugerdata for fakturering..

Fordele ved at bruge BNG

  • Større kontrol: Med BNG kan internetudbydere styre og administrere brugertrafik mere effektivt. Dette giver mulighed for at tildele båndbredde baseret på abonnentens behov og præferencer.
  • Forbedret fakturering: BNG indsamler detaljerede data om brugertrafik, hvilket gør det muligt for internetudbydere at oprette mere nøjagtige og retfærdige faktureringsmetoder.

Broadband Network Gateway arkitektur

Med Juniper Networks subscriber management får du forbedret subscriber management, der giver øget skala og performance, når du konfigurerer og administrerer dynamiske subscriber management interfaces og services.

Har du spørsmål til os?

Udfyld formularen for at kontakte os. En af vores eksperter vil kontakte dig via e-mail.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have de seneste nyheder fra os? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om vores løsninger og invitationer til vores arrangementer.