DDoS beskyttelse

Beskyt netværksinfrastrukturen mod DDoS-angreb automatisk på få sekunder, i realtid.

Derfor har du brug for DDoS-beskyttelse

Med udviklingen af 5G og IoT-enheder er trafikken steget markant, og det efterlader flere usikrede enheder, som hackere kan angribe. DDoS-beskyttelse hjælper dig ved at identificere og filtrere ondsindet trafik fra, før den når frem til din hjemmeside, tjeneste eller enhed. Med DDoS-beskyttelse direkte i din netværksinfrastruktur kan du blokere og forhindre angreb på sekunder i stedet for minutter.

Fordele ved DDoS-beskyttelse

Beskyt dig selv mod DDoS-angreb i realtid

Vores eksperter hjælper dig med DDoS-beskyttelse af din netværksinfrastruktur. Vi hjælper dig med at finde den rigtige teknologi til dine behov, uanset hvad du har i din eksisterende infrastruktur.

DDoS beskyttelse med Juniper Networks

Opdag og afhjælp DDoS-angreb i realtid. Vores teknologipartner Juniper Networks har udviklet et nyt forsvar mod DDoS-angreb i realtid, som automatiserer din DDoS-beskyttelse.

DDoS-beskyttelse med A10 Networks

Thunder TPS, som er DDoS-beskyttelse fra A10 Networks, giver skalerbar og automatiseret beskyttelse til at opdage og forhindre angreb. Løsningen er bygget på AI og arbejder løbende på at udvikle din beskyttelse ved at oprette sortlister mod ondsindede IP-adresser.

Sådan beskytter du din organisation mod DDoS-angreb

Har du spørsmål til os?

Udfyld formularen for at kontakte os. En af vores eksperter vil kontakte dig via e-mail.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have de seneste nyheder fra os? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om vores løsninger og invitationer til vores arrangementer.