Secure Access Service Edge

Reducer kompleksitet og omkostninger med Secure Access Service Edge (SASE), integreret netværkssikkerhed og adgangskontrol med fokus på cloud-baserede tjenester og applikationer.

Hvad er Secure Access Service Edge (SASE)?

SASE står for “Secure Access Service Edge”. Det er en netværksarkitektur, der kombinerer netværkssikkerhed med adgangskontrol og cloud-teknologi. SASE integrerer og forenkler netværks- og sikkerhedsarkitekturen ved at levere tjenester, der ofte er spredt over flere separate enheder og platforme. Kernefunktionerne i SASE omfatter netværk (SD-WAN), sikkerhed (firewall, SWG og CASB) og identitet (ZTNA).

Fordele ved SASE

En samlet løsning fra én leverandør
Reducerer kompleksitet og omkostninger
En enkelt integreret skydetjeneste
Forenkler administrationen

Vi bistår dig med SASE

SASE repræsenterer en moderne tilgang til netværkssikkerhed og adgangskontrol. Den kombinerer sikkerhed, netværk og cloud-tjenester i én holistisk løsning. Vi hjælper dig med at implementere SASE, som er med til at styrke sikkerheden og ydeevnen i din organisations distribuerede netværk.

Prisma SASE

Prisma SASE er en del af Palo Alto Networks’ sikkerhedsportefølje, der implementerer SASE-konceptet. Prisma SASE er designet til at levere integreret netværkssikkerhed og adgangskontrol med fokus på cloud-baserede tjenester og applikationer.

Vil du have mere information om Secure Access Service Edge?

Esben Dahl-Nielsen