Optiske netværk

Vi leverer optiske netværksløsninger til optimal udnyttelse af fiber. Med Dense Wavelength Division Multiplexing (DWDM) kan du øge transmissionskapaciteten i et fiberpar til flere dusin bølgelængder.

Øget behov for optisk fiber

Kapaciteten i optiske fibre er stor, og at bruge kun ét optisk signal pr. fiber er i øjeblikket en dyr løsning, der ikke opfylder det stadigt voksende behov for mere datakapacitet. For bedre at udnytte de store båndbredderessourcer i optisk fiber anvendes den optiske fiberkommunikationsteknologi DWDM. Teknologien øger båndbredden i eksisterende fibernetværk ved at kombinere og transportere flere signaler samtidigt via forskellige bølgelængder.

Opfyld det voksende behov for datakapacitet

Vi tilbyder DWDM-løsninger til serviceudbydere som sundheds- og uddannelsesinstitutioner, cloud-udbydere og bredbåndsudbydere, der har brug for konnektivitet mellem deres egne eller deres kunders lokationer eller datacentre. Vi tilbyder løsninger til regional og langdistancekonnektivitet samt datacenterinterconnect (DCI). Løsningerne har et fleksibelt “modulært” design, som opfylder behovet for skalering, og har et markedsledende lavt energiforbrug. Vi leverer også en komplet portefølje af optiske transceivere, der er skræddersyet til den enkelte DWDM-løsning.

Vi er din ekspertisepartner inden for optiske netværk

Vi har banebrydende ekspertise inden for optiske netværksløsninger, og flere af vores eksperter har direkte erfaring fra produktleverandører.
Vores ekspertise inden for design, produktviden og netværksteknologi hjælper vores kunder med at løse deres udfordringer.

Vi kender XR-optik

Vores ekspertise inden for Infinera XR-optik sætter os i en unik position til at levere skræddersyede netværksløsninger af højeste kvalitet. Vi har en dyb forståelse for, hvordan Infineras banebrydende teknologi kan optimeres for at opnå uovertruffen ydeevne. Vores dedikation til at levere skræddersyede løsninger betyder, at vi tager hensyn til hver enkelt kundes specifikke behov og mål. Med et team af optiske netværkseksperter kan vi hjælpe din virksomhed med den nyeste teknologi fra Infinera.

Hvorfor vælge os til optiske netværk

Ekspertise og erfaring
Skræddersyede løsninger
Holistisk tilgang
Tæt samarbejde

Infinera Gold Partner

Vi er Infinera Gold Partner, en producent, der revolutionerer telekommunikationsnetværk med innovative, brancheførende konnektivitetsløsninger, herunder avanceret underkomponentteknologi, netværksinfrastruktur, automatiseringssoftware og professionelle tjenester.

Smartoptics

Vi samarbejder også med Smartoptics om bl.a. optiske transceivere og automatiserede open line-systemer til DCI (Datacentre Interconnect).

Vores teknologipartnere inden for optiske netværk

Har du spørsmål til os?

Udfyld formularen for at kontakte os.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have de seneste nyheder fra os? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om vores løsninger og invitationer til vores arrangementer.