Velkommen til os

Vi er din betroede netværks-, sikkerheds- og datacenterpartner. Med omfattende brancheerfaring og ekspertise leverer vi ikke kun produkter, men også værdifuld ekspertise gennem support og konsulenttjenester.

Om os

Vores passion ligger i at udvikle markedet og støtte vores kunder ved at kombinere vores ekspertise med de bedste løsninger fra vores partnere. Med omfattende brancheerfaring og dybdegående ekspertise gør vi meget mere end bare at levere produkter. Vi tilbyder vores kunder uvurderlig ekspertise gennem skræddersyede løsninger, dedikeret support og konsulenttjenester.

Her er, hvad vi gør

Vi er din støtte og diskussionspartner! Vi samarbejder med leverandører, som altid har de bedste produkter og løsninger til vores kunder. Vi tilbyder analyse og vurdering, design og planlægning samt projektering af alle typer opgaver inden for netværk, sikkerhed og datacenterløsninger. Vores medarbejdere har en høj teknisk ekspertise og er en vigtig del af vores leverance som en pålidelig rådgiver og leverandør.

Hvem leverer vi til?

Vi har lang erfaring med at levere løsninger, banebrydende ekspertise og dyb indsigt i behov i flere segmenter. Vores løsninger opfylder forskellige forretningsbehov inden for hvert segment.

Vores historie

nLogic blev etableret i Norge i 2007. Siden starten har vi været involveret i at bygge netværksinfrastruktur i Norge i mere end 15 år. 2020 blev nLogic Sverige etableret, og i 2022 blev nLogic Danmark etableret.

Etableringen af nLogic Group er et resultat af vores stærke vækst og giver mange fordele på tværs af grænserne, når det gælder deling af ekspertise, ressourcer og opfyldelse af kundernes behov.

Har du spørsmål til os?

Udfyld formularen for at kontakte os.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen