Security Operations Center

Beskyt din infrastruktur mod sårbarheder og trusler med en SOC-tjeneste.

Hvilke fordele får du med en SOC-tjeneste?

Et Security Operations Center (SOC) overvåger og håndterer IT-sikkerhedshændelser døgnet rundt.
Med en SOC-tjeneste fra os får du hurtig og personlig support fra førende sikkerhedseksperter.

24/7 overvågning af infrastrukturen
Effektiv håndtering af angreb
Øget sikkerhed
Automatiseret scanning af sårbarheder

En SOC-tjeneste, der ser hele din infrastruktur

Vi tilbyder SOC som en managed service og tilpasser løsningen ud fra dine behov og din infrastruktur. Gennem forskellige funktionaliteter som managed detection and response, managed risk og security awareness hjælper vi dig med at overvåge din infrastruktur mod trusler og sikkerhedshændelser.

Fordele med Managed Risk

Sikre eksisterende netværk, endpoints og cloud ved at identificere svagheder med kontinuerlig sårbarhedsscanning. Managed Risk giver dig et overblik over svagheder i din eksisterende infrastruktur, som udgør en sikkerhedsrisiko for din organisation.

Vigtigheden af Managed Security Awarenes

Reducer risikoen for menneskelige fejl, og undgå phishing-angreb ved at øge bevidstheden om sikkerhedstrusler i din organisation. Gennem intern sikkerhedstræning opnår din organisation mange fordele, der gør det muligt for medarbejderne at identificere trusler og rapportere fejl, der kan afsløre følsomme data.

Hvad er en SOC-tjeneste?

Et SOC, også kendt som et Security Operations Center, er en administreret sikkerhedstjeneste, der overvåger og håndterer cybertrusler og IT-sikkerhedsrelaterede hændelser. Et Security Operations Center kan give dig mange fordele, herunder 24/7-overvågning, sårbarhedsscanning og central logning.

Hvorfor vælge en SOC-service fra os

Sammen med vores partner Arctic Wolf hjælper vi dig med at implementere Security Operations Centre i din eksisterende infrastruktur. Vores partnerskab med Arctic Wolf giver os mulighed for at hjælpe vores kunder med at beskytte sig mod nutidens avancerede cyberangreb. Arctic Wolfs intelligente cloud-baserede platform overvåger alle vigtige datakilder, herunder endpoint, netværk og cloud. Bag løsningen står 1.600 Security Operations-eksperter.

Kompetent specialiseret miljø
Holistisk beskyttelse
Personaliseret støtte
24/7/365 assistance

Vil du have en demo af vores SOC-tjeneste?

Udfyld formularen for at kontakte os. En af vores eksperter vil kontakte dig via e-mail.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen