Firewall

For at sikre dit netværk og din infrastruktur er det afgørende, at din firewall er konfigureret, opdateret og tilpasset trusselsniveauet.

En firewall er en vigtig sikkerhedsmekanisme i dit netværk og kræver løbende overvågning og opdatering for at maksimere din sikkerhed. Vores netværks- og sikkerhedseksperter har stor erfaring med at konfigurere og sammensætte reglerne i firewalls, hvilket giver dig øget sikkerhed.

Den trafik, du ønsker

Verdensførende teknologi alene giver dig ikke den sikkerhed, du har brug for. En firewall er afhængig af god opsætning og vedligeholdelse. Hvis du vil opnå god sikkerhed, er det afgørende at definere, hvad du vil bruge en firewall til, og hvordan du vil bruge den.

Next-Generation Firewall

Vi har stor erfaring med Palo Alto Networks og har bred ekspertise og lang erfaring med at levere Next-Generation firewalls.

Palo Alto Networks er anerkendt som den globale leder inden for cybersikkerhed og kendt for altid at udfordre status quo inden for sikkerhed. Deres platform for sikkerhedsoperationer sikrer den digitale transformation med kontinuerlig innovation, der kombinerer de seneste gennembrud inden for sikkerhed, automatisering og analyse.

Juniper SRX Firewalls

Vi har det højeste partnerniveau med Juniper Networks – Elite Plus og har den bedst dokumenterede ekspertise på området. Juniper Networks’ netværksprodukter er bygget med fokus på automatisering, skalerbarhed og åbne standarder. Juniper Networks er den foretrukne infrastrukturudbyder for mange af verdens største og mest komplekse datacentre, teleoperatører og missionskritiske netværk. SRX firewalls leverer sikkerhedsløsninger med avanceret, integreret threat intelligence, leveret på branchens mest skalerbare og fleksible platform.

Vores teknologipartnere på firewallen

Har du spørsmål til os om firewall?

Udfyld formularen for at kontakte os. En af vores eksperter vil kontakte dig via e-mail.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen