Nutanix

Hyperkonvergeret infrastruktur (HCI), der kombinerer computing, storage, netværk og virtualisering.

Om Nutanix

Nutanix er en softwarevirksomhed, der tilbyder hyperkonvergeret infrastruktur (HCI). Det betyder, at du får storage, computing og netværk i én integreret platform. Nutanix tilbyder også løsninger til cloud-tjenester, automatisering, sikkerhed, IoT og VDI.

Hvorfor vælge Nutanix?

Nutanix giver IT mulighed for at opbygge og drive kraftfulde multi-cloud-arkitekturer, så du kan få alle fordelene ved skyen – med sikkerheden og kontrollen i dit eget datacenter. Nutanix giver dig mulighed for at integrere offentlige, private og distribuerede cloud-miljøer, hvilket giver dig mulighed for at drive og kontrollere IT-infrastruktur og applikationer via én konsol. Alt dette med ubegrænsede muligheder for skalering.

Vores samarbejde med Nutanix

Vi har banebrydende ekspertise inden for Nutanix-design, -arkitektur, -implementering og -optimering og har opnået det højeste partnerniveau: Nutanix Cloud Champion (tidligere Nutanix Master Partner).

Vores samarbejde med førende teknologipartnere og fokus på skræddersyede leverancer fra design til optimering betyder, at du får adgang til alt, hvad du har brug for, under ét tag. Vi leverer komplette løsninger. Gennem erfaring og ekspertise kan vi udvikle og levere optimale netværks-, sikkerheds- og datacenterløsninger til din virksomhed.