Rubrik

Fremtidens backup-løsninger vil blive skabt gennem automatisering, forenkling og skalering.

Om Rubrik

Rubrik er en førende udbyder af Cloud Data Management (CDM), som tilbyder backup, recovery, replikering, søgning og analyse i én integreret løsning. Løsningen er bygget på de samme principper, som bruges af cloud-udbydere, og er derfor SLA-drevet, stærkt automatiseret og har indbygget maskinlæring. Fokus på automatisering, forenkling og skalering gør det nemt at administrere, sikre og analysere data på tværs af multi-cloud- og hybridmiljøer, hvilket sikrer problemfri datasikkerhed og -administration.

Hvorfor Rubrik er vores partner til backup og databeskyttelse

Rubriks Cloud Data Management forenkler databeskyttelse, workflow og datamigreringsprocesser, hvilket muliggør hurtigere gendannelse og nemmere administration.

Vores samarbejde med Rubrik

Vi har banebrydende ekspertise inden for Rubrik-design, -arkitektur, -implementering og -optimering. Vi er vores kunders støtter, sparringspartnere og ekstra kapacitet, og vi hjælper dig med at vælge den bedste løsning til dine behov.

Vores samarbejde med førende teknologipartnere og fokus på skræddersyede leverancer fra design til optimering betyder, at du får adgang til alt, hvad du har brug for, under ét tag. Vi leverer komplette løsninger. Gennem erfaring og ekspertise kan vi udvikle og levere optimale netværks-, sikkerheds- og datacenterløsninger til din virksomhed.