Palo Alto Networks

En holistisk og innovativ tilgang til cybersikkerhed.

Om Palo Alto Networks

Palo Alto er en førende leverandør af sikkerhedsløsninger til netværk, cloud og mobile platforme. De tilbyder en bred vifte af produkter og tjenester, der hjælper organisationer med at beskytte sig mod nutidens trusler og sikre netværk og data mod cyberangreb.

Hvorfor vælge Palo Alto Networks som din sikkerhedsleverandør?

Palo Alto er anerkendt som den globale leder inden for cybersikkerhed og er kendt for at udfordre status quo. Security Operations Platform sikrer digital transformation med kontinuerlig innovation, der kombinerer de seneste gennembrud inden for sikkerhed, automatisering og analyse.

nLogic og Palo Alto Networks

Palo Alto har været vores sikkerhedspartner i mere end ti år, og vores medarbejdere har bred ekspertise og stor erfaring med sikkerhedsleverancer. I vores leverancer anvender vi primært Next-Generation Firewalls og Cortex XDR. Vi skal til enhver tid have de relevante certificeringer, og i Palo Altos tilfælde er vi certificeret som både Palo Alto Networks Certified Network Security Engineer (PCNSE) og Network Security Administrator (PCNSA).

Vores samarbejde med førende teknologipartnere og fokus på skræddersyede leverancer fra design til optimering betyder, at du får adgang til alt, hvad du har brug for, under ét tag. Vi leverer komplette løsninger. Gennem erfaring og ekspertise kan vi udvikle og levere optimale netværks-, sikkerheds- og datacenterløsninger til din virksomhed.