Juniper Networks

Robuste, fleksible og højtydende netværksløsninger.

Om Juniper Networks

Juniper er en førende leverandør af netværksløsninger og -produkter som routere, switche, netværksadministrationssoftware, sikkerhedsprodukter og softwaredefineret netværksteknologi. Ved at udfordre den iboende kompleksitet i nutidens teknologiske virkelighed, driver Juniper innovative netværksløsninger i missionskritiske sektorer.

Hvorfor vælge Juniper Networks

Junipers netværksløsninger hjælper organisationer med at konkurrere i en verden i hastig forandring. Juniper tror på omkostningseffektive og fleksible løsninger, der forenkler hverdagen. Og det gør vi også.

Vores samarbejde med Juniper Networks

Vi er certificeret som Juniper Elite Plus-partner. Det er et kvalitetsstempel, som gives til partnere, der har det højeste niveau af viden om Junipers løsninger og produkter. Vi vil altid have de relevante certificeringer hos vores udvalgte teknologipartnere, så kunderne kan være sikre på, at vi altid kan hjælpe med det, der er brug for.

Vi samarbejde med førende teknologipartnere og fokus på skræddersyede leverancer fra design til optimering betyder, at du får adgang til alt, hvad du har brug for, under ét tag. Vi leverer komplette løsninger. Gennem erfaring og ekspertise kan vi udvikle og levere optimale netværks- og datacenterløsninger til din virksomhed.