AI-drevet SD-WAN

Forbedre ydeevnen, sikkerheden og styringen af dit netværk.

Hvad er SD-WAN og fordelene

SD-WAN er en forkortelse for Software-Defined Wide Area Network og forenkler administrationen og driften af et WAN ved at adskille hardwaren i netværket fra kontrolenheden. Det gør det muligt at levere moderne tjenester og fleksible løsninger på en enkel og hurtig måde, hvilket gør netværket “smartere” uden at skulle forholde sig til kompleksiteten i det underliggende netværkslag.

Automatiseret, dynamisk og sikker

I dag flytter mange organisationer deres applikationer til skyen. Mange oplever, at det traditionelle WAN ikke er designet til en moderne og dynamisk webbaseret virkelighed. At sende datatrafik fra afdelinger til hovedkontoret, ud på internettet og tilbage igen er både ineffektivt og dyrt.

SD-WAN er en automatiseret måde at administrere netværksforbindelser på i organisationer. Det betyder, at trafikken automatisk og dynamisk dirigeres gennem de mest hensigtsmæssige og omkostningseffektive WAN-forbindelser. Dette er baseret på kriterier som netværkets tilstand, sikkerhed og applikationernes krav til servicekvalitet (QoS).

SD-WAN lavet af eksperter

Vi sikrer optimal netværks performance. Vores erfarne teknikere designer en skræddersyet SD-WAN løsning, der forbedrer din virksomheds connectivity, øger netværkssikkerheden og giver fuld synlighed over dit netværk. Med vores ekspertise får du en effektiv og pålidelig SD-WAN løsning.”

Fordele ved SD-WAN

SD-WAN bruges af en række organisationer til at forbedre netværkets ydeevne, sikkerhed og administration. Her er nogle af de vigtigste funktioner og fordele ved SD-WAN:

  • Reducerede omkostninger.
  • Øget sikkerhed.
  • Øget ydeevne.
  • Uafhængighed af transport
  • Forudsigelig softwareoplevelse
  • Understøtter flere sikre forbindelser uden det dyre overhead, der ofte er forbundet med et MPLS-netværk.
  • Load-balancing på tværs af linjer for at sikre bedre performance.
  • Mulighed for automatisk provisionering af firewalls, VPN og applikationslevering.
  • Zero-Tuch af provisionering.
  • Kryptering, sikring og segmentering af WAN-trafikforbindelser for at isolere og begrænse omfanget af eventuelle sikkerhedsangreb.

Juniper Contrail Service Orchestration SD-WAN

Når din organisation ændrer sig og vokser, kan behovet for at administrere nye kontorer og lokationer blive en udfordring. Junipers CSO-løsning hjælper dig ved at etablere en enkel vej til sikkerhed og automatisering på tværs af din organisation.

Har du spørsmål til os?

Udfyld formularen for at kontakte os. En af vores eksperter vil kontakte dig via e-mail.

Esben Dahl-Nielsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have de seneste nyheder fra os? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om vores løsninger og invitationer til vores arrangementer.