nLogic tildeles Elite Plus-partnerstatus af Juniper Networks

Aktuelt

nLogic er blevet tildelt Elite Plus-partnerstatus af Juniper Networks, en leder inden for Experience First AI-Driven Networks. Dette nye toppartnerniveau betyder for nye og eksisterende Juniper Network-kunder, at nLogic har den højeste kompetence og viden indenfor netværk, wifi, routing og sikkerhed, med en unik forståelse for Juniper Networks løsninger, og et unikt servicetilbud tilpasset markedet.

Elite Plus er en kvalitetsbetegnelse, som Juniper Networks kun tilbyder partnere, der har investeret betydeligt i ekspertise og certificeringer, samt erfaring i komplekse miljøer. Ved at tildele denne status til nLogic Norge og Sverige, anerkender Juniper ikke kun nLogics ekspertise og viden, men investerer også i nLogics demonstrationsevner, avancerede lab-erfaring og i vores markedsføring.

"nLogic har været en loyal og yderst kompetent partner i mange år. Med denne samarbejdsinvestering har nLogic bekræftet sit fokus og evne til at levere i komplekse og forretningskritiske netværks- og sikkerhedsmiljøer. Det er et privilegium at arbejde sammen med en partner på dette område. Vi er stolte af at have nLogic ombord som en af ​​vores Elite Plus-partnere i EMEA,” siger Rasmus Andersen, Area Partner Director Benelux og Nordics, Juniper Networks.

Juniper elite plus partner logo