Fire år i træk til Juniper Networks – Ledende inden for wired og wireless LAN-infrastruktur 

Gartners seneste Magic Quadrant 2024 for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure er blevet offentliggjort, og for fjerde gang i træk er Juniper Networks blandt de førende

Gartners seneste Magic Quadrant 2024 for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure er blevet offentliggjort, og for fjerde gang i træk er Juniper Networks blandt de førende. Ikke nok med det, men for tredje gang i træk er de placeret som nummer 1, i både “Completeness of Vision” og “Ability to Execute.”  

Juniper Networks – anerkendt som leder i Gartners Magic Quadrant 2024  

Juniper Networks er et ideelt valg for organisationer, der ønsker at levere kablet infrastruktur, Wi-Fi, IoT og indendørs lokalisering som en enkelt, integreret infrastruktur. Det, der får Juniper Networks til at skille sig ud, er dets innovative Mist AI™. Det muliggør hurtig implementering, nem administration og den bedste Wi-Fi-oplevelse for bruger.

Juniper Networks AI-Native Networking Platform

Mist AI er kernen i Junipers brancheførende Networking Platform. AI er nøglen til forenklet drift, og den moderne microservices cloud-arkitektur i Mist AI giver fantastiks stor synlighed, automatisering og sikkerhed på tværs af netværket.  

I Gartner Magic Quadrant 2024 er Juniper Networks’ førerposition baseret på følgende:   

AI-drevet automatisering

Juniper er førende med AI/ML-drevne funktioner, herunder performanceovervågning baseret på definerbare forventninger til Service Niveauer for at forbedre slutbrugeroplevelsen. Herudover vejledt fejlfinding og muligheden for automatisk at løse rutineproblemer forenkler netværksdriften.

Stærk sikkerhed

Junipers WxLAN-framework giver håndhævelse af politikker for brugere og IoT-slutpunkter på tværs af netværket, og den nyligt lancerede Juniper Mist Access Assurance-tjeneste giver også agentløse NAC-funktioner.

Forenklet netværksadministration med fabric-teknologi

Junipers Campus Fabric, der er baseret på et VXLAN-overlay med EVPN-kontrolplan, gør det nemmere at administrere Juniper-enheder på campus og i filialer ved at reducere netværkskompleksitet og inkonsekvens i implementeringen.

Vi er din Juniper Elite Plus-partner

Vi er certificeret som Danmarks eneste Juniper Elite Plus-partner. Det er et kvalitetsstempel, som gives til partnere, der har det højeste niveau af viden om Junipers løsninger og produkter. Vi vil altid have de relevante certificeringer hos vores udvalgte teknologipartnere, så vores kunder kan være sikre på, at vi altid kan hjælpe med det, der er brug for. 

Vil du have adgang til Gartners Magic Quadrant 2024 for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure?  

Du kan downloade den her eller kontakte os for at få adgang.