nLogic tildelt Elite Plus-partnerstatus af Juniper Networks

nLogic er blevet tildelt Elite Plus-partnerstatus af Juniper Networks. Juniper Networks er førende inden for “Experience First AI-driven Networks” og Service Provider Networking.

Elite Plus er den højeste partnerstatus Juniper tildeler, og vi er stolte og ydmyge overfor den anerkendelse som Juniper giver os, siger administrerende direktør Esben Dahl-Nielsen.

nLogic er den eneste Juniper Partner i Danmark der opfylder kravene til Elite Plus niveauet. For vores kunder betyder det at nLogic har den højeste kompetence og viden inden for netværk, Wi-Fi, routing og sikkerhed, med en unik forståelse af Juniper Networks-løsninger og et unikt servicetilbud tilpasset det danske marked.

Elite Plus er et kvalitetssikringsmærke, som Juniper Networks kun tilbyder til partnere, der har investeret betydeligt i ekspertise og certificeringer samt erfaring i komplekse miljøer. Ved at tildele denne status til nLogic anerkender Juniper ikke kun nLogics ekspertise og viden, men investerer også i nLogics demonstrationsmuligheder, avancerede laboratorieerfaring og i vores markedsføring.

“nLogic har været en loyal og yderst kompetent partner i mange år. Med denne samarbejdsinvestering har nLogic bekræftet sit fokus og sin evne til at levere i komplekse og missionskritiske netværks- og sikkerhedsmiljøer. Det er et privilegium at arbejde med en partner på dette niveau. Vi er stolte over at have nLogic ombord som en af vores Elite Plus-partnere i EMEA,” siger Lina Bergman, Partner Account Manager, Juniper Networks.

Kontakt os

Har du spørgsmål om Juniper Networks, eller vil du vide mere om vores samarbejde?
Kontakt os direkte eller udfyld formularen.

Esben Dahl-Nielsen