nLogic er blevet valgt som leverandør af SKI 02.06 aftalen

Vi er stolte over at kunne meddele, at vi er blevet valgt som leverandør på SKI 02.06-aftalen.

Vi er stolte over at kunne meddele, at vi er blevet valgt som leverandør på SKI 02.06-aftalen.

At blive valgt som godkendt leverandør på SKI 02.06-aftalen bekræfter, at organisationen besidder en høj grad af ekspertise og sikkerhed, når det kommer til at levere løsninger. Det er med til at forenkle indkøbsprocessen for offentlige organisationer, især når det drejer sig om netværks- og sikkerhedsløsninger.

”Dette partnerskab er et bevis på vores ekspertise inden for netværk og sikkerhed, og vi ser frem til at arbejde tæt sammen med den danske offentlige sektor for at opfylde deres behov for løsninger, som vi har en høj grad af ekspertise inden for. Vores dedikerede team er klar til at levere skræddersyede og pålidelige løsninger, der vil styrke og beskytte offentlige organisationer over hele landet”, fortæller Esben Dahl-Nielsen, CEO nLogic Denmark.

”Vi er sikre på, at vores omfattende erfaring og ekspertise vil lette en problemfri integration af vores løsninger i de offentlige institutioner og bidrage til at forbedre effektiviteten og sikkerheden i deres daglige drift”, siger Esben Dahl-Nielsen

Om os

Vi er din betroede netværks-, sikkerheds- og datacenterpartner. Med over 15 års erfaring og ekspertise leverer vi ikke kun produkter, men også værdifuld ekspertise gennem support og konsulenttjenester. Vores selskab blev etableret i 2007 af erfarne folk fra nogle af Norges førende it-virksomheder med det formål at levere løsninger og produkter af højere kvalitet end de store spillere på markedet. Det svenske datterselskab nLogic Sweden AB blev etableret i 2020. Det danske datterselskab, nLogic Denmark ApS, blev etableret i 2022. Mere information om os kan findes her.

For yderligere information om vores produkter og tjenester eller for at diskutere specifikke krav og behov, bedes du kontakte os.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen