Armis er en førende leverandør af sikkerhedsløsninger til virksomheder

Armis er en førende leverandør af sikkerhedsløsninger til virksomheder. Platformen er designet til at beskytte dig mod cybertrusler og identificere alle enheder, der er forbundet til dit netværk

Armis er en førende leverandør af sikkerhedsløsninger til virksomheder. Platformen er designet til at beskytte dig mod cybertrusler og identificere alle enheder, der er forbundet til dit netværk – IoT, cloud-enheder, BYOD, og mange andre enheder, herunder de uovervågede enheder. 

Traditionelle sikkerhedsforanstaltninger overser ofte disse usete enheder, og det er her Armis kommer ind. Deres cloud-baserede platform tilbyder en komplet sikkerhedsplatform med synlighed, trusselsdetektion og reaktionsmuligheder, så du kan have ro i sindet, vide at din virksomhed er beskyttet.

Armis’ sofistikerede maskinlæringsalgoritmer er designet til at identificere unormale mønstre i enheders adfærd og signalere en sikkerhedstrussel, så du kan reagere, før det er for sent. Platformen kan skræddersys til enhver virksomhed og er kompatibel med et bredt udvalg af enheder og styresystemer.

Som Lars Hermind, nordeuropæisk salgsdirektør i Armis, siger det:

”Udfordringen findes overalt i virksomhederne – fra medarbejdernes anvendelse af uautoriserede og uregistrerede access points til pc’er med TikTok. Men en mindst lige så stor del af udfordringen ligger udenfor den traditionelle cybersikkerheds-sfære, nemlig i Operational Technology (OT), som bl.a. anvendes i produktion, forsyning, sikkerhed og sundhed.  

Her bliver det lidt mere kritisk. For det er felter, hvor et angreb kan have langt større ødelæggende konsekvenser, end hvis hackerne ”blot” tager ERP, webshop eller kundedata som gidsel – selv om det naturligvis kan være galt nok

Truslen forekommer måske hypotetisk, men det er langtfra tilfældet. De seneste år har overvågning f.eks. forebygget forsøg på at sabotere vandforsyningen i dele af Florida – samt på at iværksætte et kemisk udslip fra en fabrik i Saudi Arabien – gennem målrettet overvågning af OT-enheder. Blot for at nævne enkelte kendte eksempler,” konstaterer Lars Hermind. 

Lad ikke cybertrusler true dine systemer og dine kunder. Med Armis’ sikkerhedsløsninger på plads kan du have tillid til din virksomheds drift, omdømme og kundetillid. Beskyt dig selv mod angreb og vær en skridt foran potentielle trusler.

Download whitepaper: From chaos to control

Avanceret asset intelligence platform med Armis. Download whitepaper “From Chaos To Control: Simplifying Cybersecurity Asset Management”