Avanceret asset intelligence platform

Få fuld kontrol og overblik over alle enheder, der er forbundet til dit netværk, med Asset Intelligence-platformen.

Hvad er Asset Intelligence?

Asset Intelligence giver dig omfattende indsigt i realtid i alle enheder, der er forbundet til dit netværk. Denne intelligens er afgørende for at styre kompleksiteten og mangfoldigheden af enheder, der er udsat for trusler og aktive i din digitale infrastruktur.

Sikre enheder og mennesker

Med asset intelligence opnår du højere sikkerhed og fuld kontrol over enheder, så folk kan arbejde effektivt og sikkert. Vores team af sikkerhedseksperter hjælper dig med at beskytte din virksomhed mod potentielle trusler og sårbarheder.

Sådan beskytter asset intelligence din virksomhed

Identificerer og isolerer trusler
Beskytter mod sårbarheder i realtid
Forhindrer uautoriseret adgang
Minimerer risikoen fra IoT-enheder

Kom i gang med asset intelligence

Hvordan kan asset intelligence hjælpe dig og din organisation? Sammen med Armis kan vi hjælpe dig med sikkerhedsløsninger, der sikrer, at dine medarbejdere og alle enheder i dit netværk er beskyttet mod cyberangreb.

Download vores whitepaper for at lære mere om, hvad asset intelligence er, og hvordan det nemt kan implementeres i eksisterende infrastruktur.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have de seneste nyheder fra os? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om vores løsninger og invitationer til vores arrangementer.