Infinera

Banebrydende og skalerbare løsninger inden for optiske netværk.

Om Infinera

Infinera er en global leverandør af innovative netværksløsninger, der gør det muligt for organisationer at øge netværkets ydeevne, fremskynde serviceinnovation og automatisere netværksdrift. Infineras komplette portefølje af pakkeoptiske produkter leverer høj ydeevne til langdistance-, undervands-, datacenterinterconnect- og metrotransportapplikationer.

Hvorfor vælge Infinera?

Infineras ekspertise inden for optisk netværksteknologi og innovation inden for softwarebaseret netværksstyring gør det muligt for virksomheden at levere skalerbare og fleksible højhastighedsløsninger.

Vores samarbejde med Infinera

nLogic er Infinera Gold Partner og har den bredeste ekspertise inden for Infineras løsninger og optiske netværk i Norden. Vi har ekspertise i regionale DWDM-netværk og tilbyder WDM-løsninger baseret på Cloud Xpress og XTM inden for long-haul/subsea, metro og cloud. Teamet for optiske netværksløsninger har mange års erfaring og ekspertise inden for design, produkter og omfattende teknologiekspertise, som vi bruger til at hjælpe vores kunder med at løse daglige udfordringer.
Vores samarbejde med førende teknologipartnere og fokus på skræddersyede leverancer fra design til optimering betyder, at du får adgang til alt, hvad du har brug for, under ét tag. Vi leverer komplette løsninger. Gennem erfaring og ekspertise kan vi udvikle og levere optimale netværks- og datacenterløsninger til din virksomhed.