Arctic Wolf

En SOC-tjeneste, der kombinerer avanceret teknologi med menneskelig ekspertise.

Om Arctic Wolf

Arctic Wolf leverer en komplet løsning, der omfatter Managed Detection and Response (MDR), Managed Risk og Managed Security Awareness. Arctic Wolfs intelligente cloud-baserede platform overvåger alle vigtige datakilder og bakkes op af 1.600 eksperter i sikkerhedsoperationer. Det giver organisationer en skræddersyet og forudsigelig beskyttelse mod cybertrusler.

Hvorfor vælge en SOC-service fra os

Et cybersikkerhedslandskab i hastig forandring kræver banebrydende sikkerhedsekspertise. Men kun få virksomheder har mulighed for at opbygge sikkerhedsovervågningscentre (SOC’er) med deres egne ressourcer.

En sikker SOC-tjeneste fra nLogic og Arctic Wolf

Gennem partnerskabet med Arctic Wolf tilbyder vi strategisk sikkerhedsrådgivning med en platform, der trækker på international sikkerhedsekspertise. SOC-tjenesten leverer værdifuld værdi på tværs af hele infrastrukturen, så vi kan tilbyde 24/7-overvågning af både on-prem og cloud, en cloud-baseret platform til incident management, sårbarhedsanalyser, brugertræning og tæt samarbejde gennem hele sikkerhedsrejsen.

Vores samarbejde med førende teknologipartnere og fokus på skræddersyede leverancer fra design til optimering betyder, at du får adgang til alt, hvad du har brug for, under ét tag. Vi leverer komplette løsninger. Gennem erfaring og ekspertise kan vi udvikle og levere optimale netværks-, sikkerheds- og datacenterløsninger til din virksomhed.