IPv6-grundkursus

IPv6 Basics (NLT-IPV6-Intro) er et kursus, der er velegnet til tekniske ressourcer i design- og driftsafdelinger hos operatører og virksomhedskunder.

IPv6-grundkursus

Kurset vil give deltagerne den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at designe og konfigurere netværk. IPv6-introkurset kan kombineres med andre IPv6-kurser og skræddersys efter deltagernes behov.

Dato: Kontakt os venligst for aftale en dato
Pris: kr 5.990 pr. deltager

Sted: Vores lokaler

Om kurset

“IPv6 96 more bytes, no magic” (NLT-IPV6-Intro) giver et overblik over IPv6-standarder og -protokoller, dækker IPv6-design og -implementering, beskriver IPv6-drift, infrastruktur, adressering, routing, tjenester, dynamisk adressetildeling og overgangen fra IPv4 til IPv6.

Kurset giver en grundlæggende introduktion til, hvordan IPv6 fungerer, og hvordan man skal tænke og planlægge, før man implementerer IPv6 i et forretningsmiljø. Derudover vil du lære grundlæggende opsætning og fejlfinding af IPv6 på forskellige platforme.

Vi tilbyder også at afholde kurser i kundens lokaler, og indholdet/laboratoriet kan tilpasses kundens behov, så træningen i organisationer bliver så effektiv som muligt. Et kursus med skræddersyet indhold kan også afholdes i vores lokaler med adgang til laboratoriet her. Kontakt os for at få et tilbud og tjekke ledige tider.

For mere information, kontakt os venligst

Hvis du vil have flere oplysninger om IPv6-kurser, se ledige datoer eller have et tilbud, så kontakt os.

Send en e-mail til vores kursusarrangør for spørgsmål og praktiske oplysninger.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen