Zero Trust Network Access

Med Zero Trust Network Access (ZTNA) kan du proaktivt opdage og afhjælpe IT-problemer og sikkerhedssårbarheder, før medarbejderne ved, at de har et problem.

Hvad er Zero Trust Network

Zero Trust Network Access (ZTNA) er en samling af teknologier, der giver sikker fjernadgang til applikationer og tjenester baseret på definerede adgangskontrolpolitikker. Forskellen mellem ZTNA-løsninger og VPN er, at VPN giver fuld adgang til et lokalt netværk, mens ZTNA kun giver adgang til tjenester, som brugeren udtrykkeligt har fået adgang til.

Vejen til at opnå Zero Trust

Zero Trust handler om at sikre, at alle identiteter verificeres, før der gives adgang til din organisations data og systemer. Vi hjælper dig med at opnå Zero Trust gennem 6 trin.

Sikker netværksinfrastruktur

Der er mange gode grunde til at implementere Zero Trust Network Access i nutidens komplekse trusselslandskab. Vi hjælper dig med at kortlægge dine behov og fungerer som din rådgiver fra at finde den rigtige strategi til implementering og vedligeholdelse.

Fordele ved Zero Trust Network Access

ZTNA giver organisationer en mere sikker og skalerbar tilgang til netværkssikkerhed, som er bedre egnet til nutidens komplekse og dynamiske trusselsbillede. Nedenfor præsenterer vi de vigtigste fordele ved ZTNA for din organisation.

Bedre sikkerhed med Risk-Based Zero Trust Strategy

Sammen med vores partner Ivanti hjælper vi organisationer med at forbedre sikkerheden i deres netværksinfrastruktur gennem sikkerhedsløsningen Zero Trust Network Access

Har du spørsmål til os?

Udfyld formularen for at kontakte os. En af vores eksperter vil kontakte dig via e-mail.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have de seneste nyheder fra os? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om vores løsninger og invitationer til vores arrangementer.