Backup as a Service

Outsourcing af backup giver dig mange fordele. Vi tilbyder vi både Enterprise Backup as a Service (BaaS) og Microsoft 365 BaaS.

Hvad er Backup as a Service?

Backup as a service (BaaS), eller backup outsourcing, er en service til sikkerhedskopiering og gendannelse af data. Tjenesten overfører ansvaret for din organisations data til en professionel udbyder, som administrerer de processer, der kræves for at gemme, beskytte og gendanne data.

Backup for Enterprise

Saml alle dine data i én samlet løsning med en kundeportal, der giver dig et komplet overblik. Ud over at vise tilstanden af dit IT-miljø i realtid, har portalen også en integreret funktion, der advarer dig om unormale hændelser, der kan forårsage problemer på et senere tidspunkt.

Backup for Microsoft 365

De fleste går ud fra, at Microsoft tager backup af dine data, selvom de er gemt i Azure eller i skyen. Vi skræddersyr en komplet service, der beskytter dine data mod utilsigtet sletning, korruption eller ondsindede handlinger. Tjenesten tilbyder backup fra de fleste cloud-udbydere og giver dig et enkelt kontaktpunkt, uanset hvor dine servere er placeret.

Hvorfor trenger du backup?

Har du spørsmål om Backup as a Service?

Udfyld formularen for at kontakte os. En af vores eksperter vil kontakte dig via e-mail.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have de seneste nyheder fra os? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om vores løsninger og invitationer til vores arrangementer.