Trådløst netværk til uddannelsesinstitutioner

Uddannelsesinstitutionerne har brugere, der stiller høje krav til det trådløse netværk, mens der ofte er begrænsede it-ressourcer til at administrere det. Derfor er det afgørende at få etableret et enkelt, effektivt og brugervenligt system.

Trådløst netværk til uddannelsesinstitutioner

Hver dag finder omkring 400.000 studerende og 75.000 ansatte vej til landets universiteter og gymnasier. Med sig plejer de at have bærbare computere, tablets, mobiler og nu også smartwatches, som alle skal være forbundet til din institutions trådløse netværk.

Det trådløse netværk er en af ​​de vigtigste komponenter i hvert universitets kritiske infrastruktur, og antallet af tilsluttede enheder stiger konstant.

Størstedelen af ​​nutidens elever er vokset op med internettet som en naturlig forlængelse af deres hverdag. For dem er det lige så naturligt at være forbundet som at spise og drikke, og de stiller derfor høje krav til netværket i skolen. Samtidig har mange uddannelsesinstitutioner begrænsede ressourcer, og det er ofte relativt små it-teams, der har ansvaret for at sikre driften af ​​skolens netværk.

Krævende kundegruppe

Som uddannelsesinstitution har du en kundegruppe, der skal være tilfreds hver dag. Eleverne forventer ikke kun at kunne bruge de ydelser og værktøjer, som skolen stiller, men også eksterne ydelser, de besøger via skolens netværk i deres fritid.

Universiteter og gymnasier rangeres hvert år baseret på studerendes samlede erfaring, og utilstrækkelig online-abonnement har ofte en negativ indvirkning på disse vurderinger. Det kan i yderste tilfælde føre til nedsat popularitet, færre ansøgninger om en studieplads og en svækket økonomi.

Derfor er det vigtigt at få på plads et solidt og pålideligt trådløst netværk, der giver de studerende hurtig og nem adgang til nettet, uanset hvor de befinder sig på campus.

Kompleks netværk

Uddannelsesinstitutioner har en tendens til at have meget komplekse netværkslayouts med en række zoner og områder at dække.

Auditorier, grupperum og klasseværelser har selvfølgelig brug for optimal trådløs netværksforbindelse. Derudover bevæger eleverne sig rundt mellem foyeren, spisestuen, læsesalen og biblioteket.

For at sikre en god brugeroplevelse for både studerende og ansatte på instituttet, er det vigtigt altid at opsætte et trådløst netværk, der er stabilt, så alle kan bruge det uden problemer. Derudover er du afhængig af et godt analysesystem, der giver dig værdifuld information og indsigt om, hvor eleverne er, når de forbinder online, hvilke adgangspunkter der er mest opkrævet, og hvordan klienter bruger netværket.

Effektive løsninger

Oplevelsen for kundens brugere er central for nLogics syn på netværksopsætning. Vi designer vores løsninger, så de opfylder din organisations specifikke behov, så de kan tilbyde hver enkelt bruger en god oplevelse.

Ud fra kundernes behov sammensætter vi trådløse netværk, der fx tager højde for øget belastning på individuelle access points, og som tilpasser kapaciteten i definerede zoner, ud fra det aktuelle behov der og da.

Vi tilbyder også fuld kontrol og synlighed af udvikling gennem en cloud-baseret administrationsplatform og effektive værktøjer til datahåndtering, netværksdrift, fejlfinding og problemløsning.

Smarte lokaliseringstjenester

Eleverne kan f.eks. automatisk downloade dagens præsentation via Bluetooth-aktiverede lokationstjenester, når de kommer ind i et auditorium, eller de kan løbende modtage opdateringer om ledige studierum og lignende via en portal (i form af en app på deres mobil eller tablet).

Har du spørgsmål om trådløse netværk?

Udfyld formularen for at kontakte os. En af vores eksperter vil kontakte dig via e-mail.