Trådløst netværk til sundhedsinstitutioner

Sundhedsinstitutioner har særlige behov og udfordringer, når det kommer til design og opsætning af netværk, især trådløse netværk. Netværket skal kunne håndtere en stigning i antallet af tilsluttede enheder, og give en kvalitativ oplevelse for en lang række brugere, både medarbejdere, patienter og besøgende.

Trådløst netværk til sundhedsinstitutioner

Sygehuse, plejehjem og andre institutioner med ambulant eller botilbud skal kunne stole på, at netværket altid fungerer. Deres største udfordring er ofte, at traditionel og manuel netværksarkitektur mangler den nødvendige stabilitet, sikkerhed og skalerbarhed til at imødekomme et hurtigt voksende og skiftende behov.

Med et stort antal brugere, der kobler sig på det trådløse netværk døgnet rundt, kombineret med forstyrrende radiofrekvenser og lokaler, der ofte giver problemer for transmissionen af ​​trådløse signaler, kan både netværkets ydeevne og brugeroplevelse variere meget. Dette er både udfordrende og bekymrende i et miljø, hvor netværket også understøtter et stigende antal tilsluttede enheder, herunder vitale medicinske enheder og enheder, hardware, operativsystemer, IoT-teknologi og mobile applikationer.

Sådan opfylder du fremtidens netværkskrav

Som i mange andre brancher har sundhedsinstitutionerne på kort tid måttet tage til sig og tilpasse sig ny teknologi og nye arbejdsmetoder. Som følge af Corona-pandemien er brugen af ​​videoopkald til patienter og beboere, der ikke har kunnet modtage fysiske besøg, steget kraftigt. Tilbud om videokonsultationer fra blandt andet praktiserende læger er også pludselig blevet noget, som brugerne forventer at blive tilbudt på en professionel måde. Brugen af ​​video vil formentlig ikke forsvinde efter Corona, men vil være en service du vil fortsætte med at bruge. Dette kræver en skalerbar, sikker og stabil it-infrastruktur.

Fordi it-infrastrukturen skal være mere tilpasningsdygtig end nogensinde før, ofte kombineret med strammere budgetter og begrænsede it-ressourcer, kan traditionelle netværksløsninger have svært ved at levere godt nok. Der kan også forekomme unødvendige nedetider og sikkerhedsfejl.

Kunstig intelligens, maskinlæring og automatisering

Ved at implementere fremtidsrettede netværksløsninger kan sundhedsinstitutionerne effektivisere medarbejdernes arbejdsdage, forenkle driften, øge kvaliteten af ​​sundhedsvæsenet og imødekomme patienternes behov bedst muligt. Nøglen hertil er at udnytte de muligheder, der ligger i blandt andet AI og det nyeste indenfor trådløse netværksløsninger med et solidt teknisk fundament som grundlag. nLogic leverer trådløse netværksløsninger, der bruger kunstig intelligens, maskinlæring og automatisering til at forenkle den daglige drift af IT-afdelingen og forbedre netværkseffektivitet, forudsigelighed og skalerbarhed.

Lettere hverdag for medarbejdere med vBLE og machine learning

Med Virtual Bluetooth LE (vBLE) og maskinlæring i en cloud-baseret platform kan medarbejderne hurtigt få et overblik over placeringen og tilgængeligheden af ​​både nøglepersoner og udstyr, så de kan hjælpe patienterne hurtigere og bedre. Dette muliggøres blandt andet ved at bruge Bluetooth LE “access tags”, der sættes på udstyr som kørestole eller ipads, og integration med medarbejdernes mobiltelefoner via en app. Ud fra analyser kan man også finde ud af, hvordan patienterne bruger rummet og optimere ressourceanvendelsen derefter.

Vi kan tilbyde

  • Wi-Fi serviceniveauer, der kan tilpasses til dine egne behov og standarder
  • Nem gæsteadgang med login via portal, SMS eller sociale medier
  • Fejlfinding af fjernbetjening med en AI-drevet virtuel assistent (Marvis)
  • API’er, der sikrer hurtig konfiguration uden fejl
  • Alle behov for trådløst netværk er samlet på én platform
  • Varmekort og historiske data til analyse, der opdateres i realtid
  • Fremtidsorienterede og unikke fejlfindingsværktøjer, der forenkler drift og problemløsning og cloud-baseret administration, der centraliserer disse processer for virksomheder med flere lokationer.

Bedre brugeroplevelse

Oplevelsen af ​​netværket er med til at påvirke tilfredsheden med opholdet i en plejeinstitution. Mobiltelefoner og tablets bliver i stigende grad brugt af patienter og beboere. For eksempel til underholdning og til kommunikation med familie og venner. Under Corona-pandemien har video også været den eneste måde for mange at se deres venner og familie på, og patienter i alle aldre har brugt videokommunikation. En stabil og sikker netværksforbindelse er således med til at forbedre patientoplevelsen under opholdet.

Førende kompetenceleverandør af netværksløsninger

Vi er en førende kompetenceleverandør af netværksløsninger. Vores erfarne konsulenter kan hjælpe dig med at designe fleksible og skræddersyede løsninger, der lever op til patienternes forventninger og forberede din sundhedsinstitution til at drage fordel af fremtidens teknologis muligheder. Vi hjælper dit IT-team både før og efter installation og tilpasser netværkslayoutet ud fra dine behov, såsom specificerede zoner og tilslutning og dækning over etager. Vores cloud-baserede løsninger er designet til at imødekomme nutidens og morgendagens krav til digitalisering. Systemerne er altid opdaterede, hvilket betyder, at omkostninger, tid og ressourcer i forbindelse med opdatering og opgradering kan reduceres væsentligt.

Har du spørgsmål om trådløst netværk?

Udfyld formularen for at kontakte os. En af vores eksperter vil kontakte dig via e-mail.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen