Trådløst netværk til detailhandel

Digitaliseringen af ​​samfundet har skabt stor konkurrence fra e-handel. Men hvor der er udfordringer, er der også muligheder, og for detailhandlen ligger mulighederne netop i den teknologi, der har skabt deres hovedkonkurrent.

Trådløst netværk til detailhandel

For at overleve i en stadig mere digitaliseret hverdag er forhandlere afhængige af at være online selv i butikkerne. Ved hjælp af et stabilt og godt trådløst netværk, kombineret med smarte positioneringstjenester, kan digitale kanaler bruges som en strakt arm til at berige den personlige indkøbsoplevelse, der stadig er detailhandlens største styrke.

Send kunderne personlige hilsner på mobilen, når de kommer ind i butikken, giv skræddersyede tilbud baseret på tidligere køb og præferencer, vis vej til den rigtige butikshylde eller send dem i retning af en ledig butiksmedarbejder.

Dette vil være med til at berige kundens oplevelse af butikken og kan bidrage til øget salg.

Påvirke kundeadfærd og trafikmønstre

Positioneringstjenester er et effektivt analyseværktøj. Ved at indsamle data om kundernes adfærd og bevægelser i butikken kan du identificere trafikmønstre og bruge informationen som grundlag for strategisk planlægning for fremtiden.

Ved at spore og analysere trafikmønstre kan du blandt andet identificere, hvor kunder flytter (og ikke flytter), forbedre produktplacering i butikker, påvirke kundeadfærd, designe tilbud baseret på kundernes interesse, øge salget og lønsomheden.

Afhængig af at være online

Før du fokuserer på, hvordan du bruger netværks- og positioneringstjenester til at øge din butiks omsætning, skal du sørge for, at du har et stabilt og pålideligt trådløst netværk.

En moderne butik rummer en række forretningskritiske enheder, der er afhængige af konstant at være tilsluttet netværket, såsom annonceskærme, salgstællere, kassesystemer, overvågningskameraer mv.

I en tid, hvor de fleste betaler med bankkort, eller via kontaktløs betaling via mobilen, afhænger noget så trivielt som at betale for det produkt, man vil købe, af at være tilsluttet netværket. Detailhandelen har meget korte salgscyklusser, og betalingsproblemer kan være grund nok til, at en kunde i stedet vælger at gå til en konkurrent.

Skræddersyede netværksløsninger

Vi er en specialistleverandør af trådløse netværksløsninger. Vores erfarne konsulenter kan hjælpe dig med at designe fleksible og skræddersyede netværksløsninger, der fokuserer på din brugeroplevelse, optimerer ydeevnen og sikrer et stabilt, sikkert og pålideligt trådløst netværk i din butik.

Med cloud-administration fra vores partner Juniper Networks får du adgang til personlige instrumentpaneler, der giver dig et komplet overblik over alle aktiviteter i netværket på ethvert sted. Her finder du vigtig data og værdifuld indsigt om netværket, kundeadfærd og engagement.

Løsningerne er nemme at bruge, og effektiviserer opgaverne i forbindelse med daglig drift, fejlfinding, problemløsning og strategisk planlægning.

Har du spørgsmål om trådløst netværk?

Udfyld formularen for at kontakte os. En af vores eksperter vil kontakte dig via e-mail.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen