Positioneringstjenester

Med positioneringstjenester kan du overvåge og påvirke kunde- og brugeradfærd. Ved at kortlægge trafikmønstre og identificere hårdt belastede zoner i netværket får du et godt overblik over, hvordan du kan optimere dit netværk og vigtig information relateret til strategisk planlægning for fremtiden.

Positioneringstjenester

Vi tilbyder Bluetooth Low Energy (BLE) teknologi fra vores partner Juniper, som er drevet af Mist AI. Med denne teknologi får du adgang til enorme mængder data om, hvordan enheder bevæger sig i dine lokaler, og bedre muligheder for at engagere og kommunikere med medarbejdere, gæster og kunder end nogensinde før.

Her er nogle eksempler på, hvordan positioneringstjenester kan bruges:

  • Gæstevirksomheder såsom hoteller og restauranter kan bruge positioneringstjenester til at give loyale kunder og besøgende personlige hilsner og tilbud, når de ankommer og give virtuel vejledning på stedet.
  • Butikker kan informere kunderne om, at deres varer er klar til afhentning, tilbyde personlige tilbud baseret på kundernes præferencer, vise vej til de mest relevante butikshylder for kunden og hjælpe dem med at finde de nærmeste tilgængelige butiksansatte.
  • Uddannelsesinstitutionerne kan hjælpe elever og gæster med at finde i skoleområder, give information om ledige studie- og mødelokaler og lade eleverne automatisk downloade dagens præsentation, når de træder ind i et auditorium.

Har du spørgsmål om positioneringstjenester?

Udfyld formularen for at kontakte os. En af vores eksperter vil kontakte dig via e-mail.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen