Gæstenetværk

Gæstenetværk giver gæster, kunder, partnere og leverandører hurtig og nem adgang til internettet under deres besøg uden at gå på kompromis med sikkerheden på dit netværk. Samtidig har du fuld kontrol over, hvem der er tilsluttet, og hvor mange der bruger netværket hele tiden.

Gæstenetværk

Vi tilbyder en funktion til gæstenetværk, hvor al adgang til det trådløse netværk styres via et dedikeret dashboard med en række tilpasningsmuligheder. Som administrator kan du vælge mellem en række godkendelser for gæster til at oprette forbindelse, og du vælger, hvor let denne proces skal være for brugeren.

Når gæster opretter forbindelse til netværket, sendes de til en login-portal for at bekræfte forbindelsen. Denne portal er tilpasset dine behov og ønsker, og tilbyder tilslutning ved hjælp af en sikkerhedskode eller ved hjælp af en Google- eller Facebook-konto.

Alt efter hvor meget information du ønsker om den person, der bruger det trådløse netværk, kan du tilføje felter som navn, firma, hvem personen skal møde, e-mailadresse, telefonnummer og lignende. Dette giver dig som administrator et komplet overblik over, hvem der bruger gæstenetværket.

Alternativt kan du vælge at lade netværk være åbne og tilgængelige for alle uden yderligere krav, før du opretter forbindelse. Dette giver mindre data, men skaber også mindre friktion for brugeren. Fordi gæstenetværket er adskilt fra virksomhedens netværk, opretholdes datasikkerheden, men vi anbefaler, at du overvåger netværkstrafik og adgangspunkter, hvis du vælger denne mulighed.

Har du spørgsmål om gæstenetværk?

Udfyld formularen for at kontakte os. En af vores eksperter vil kontakte dig via e-mail.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen