Lokalnetværk (LAN)

Vi hjælper dig med at planlægge, designe, implementere og optimere netværk.

Lokalnetværk (LAN)

Lokalnetværk spiller en vigtig rolle i nutidens moderne infrastruktur og muliggør deling af information, ressourcer og tjenester på en effektiv og sikker måde. Vores netværkskonsulenter har stor erfaring med at bygge lokalnetværk til små og store organisationer og fokuserer altid på at designe pålidelige, sikre og skalerbare netværk, der er brugervenlige og nemme at betjene.

Ekspertise inden for netværk

Vores netværkskonsulenter er førende i branchen og har over 15 års erfaring med planlægning, opbygning og optimering af netværk i Norden. Vi designer og bygger komplette og skræddersyede løsninger til serviceudbydere og organisationer i den private og offentlige sektor.

Vi hjælper dig fra start til slut

Vi tilbyder sikre, automatiserede og skalerbare netværksløsninger, der hjælper med at opbygge dit nye, moderniserede netværk, som er optimeret til din virksomheds eller forretnings behov. Vi har nøje udvalgte partnere og erfarne konsulenter med banebrydende ekspertise.

Vores partnere inden for netværksteknologi

Vi er en Juniper Elite Plus-partner

For nye og eksisterende Juniper Networks-kunder betyder dette toppartnerniveau, at vi har det højeste niveau af ekspertise og viden inden for netværk, routing og sikkerhed, med en unik forståelse af Juniper Networks’ løsninger og et unikt servicetilbud, der er skræddersyet til det norske marked.

Juniper Networks er en innovativ producent af netværksteknologi med fokus på automatisering, skalerbarhed og åbne standarder. Mange af verdens største og mest komplekse datacentre, teleoperatører og missionskritiske netværk har valgt at bygge deres infrastruktur med Juniper Networks.

Har du spørsmål til os?

Udfyld formularen for at kontakte os. En af vores eksperter vil kontakte dig via e-mail.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have de seneste nyheder fra os? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om vores løsninger og invitationer til vores arrangementer.