Netværkskonsulent

Netværkskonsulenter spiller en stadig mere central rolle i IT-afdelingen. Men er du klar over, hvor mange opgaver de kan udføre?

Sådan kan netværkskonsulenter hjælpe din it-afdeling

Der er mangel på dygtige netværksingeniører, systemadministratorer og anden specialiseret teknisk ekspertise i Norge. Samtidig er sikkerhedslandskabet i hastig forandring, og med nye arbejdsformer og øget brug af den nye hverdag med ubegrænsede hybridkontorer følger nye krav til netværksinfrastrukturen. Det er en af grundene til, at efterspørgslen på netværkskonsulenter er eksploderet de seneste år.

Overordnet set sikrer netværkskonsulenter, at netværket er pålideligt, sikkert og opdateret, hvilket er med til at øge virksomhedens produktivitet.

Det kan vores netværkskonsulenter hjælpe din IT-afdeling med

Professionel vægt

Det er den faglige ekspertise, der adskiller vores netværkskonsulenter fra andre. Vi er certificeret som Juniper Elite Plus Partner, et godkendelsesstempel, der tildeles organisationer med det højeste niveau af viden om Junipers løsninger og produkter. Vores netværkskonsulenter dækker også teknologier som Infinera, Palo Alto og Cisco for at nævne nogle få, og har udviklet bedste praksis for sikre, automatiserede og skalerbare netværksløsninger gennem 15 års arbejde med små og store organisationer.