Bli med på en teknisk studiereise til Icotera i Szczecin

Vi inviterer til en teknisk studietur til Icotera i Szczecin (Polen) den 19. marts i forbindelse med FTTH-konferencen, der afholdes i Berlin den 19. marts. – 21. marts

  • Placering

    Berlin og Szczecin

  • Dato

  • Pris

    Deltageren betaler for rejse og ophold

Bli med på en teknisk studietur til Icotera i Szczecin (Polen) 19. mars. I forbindelse med FTTH Conference som arrangeres i Berlin 19. – 21. marts, ønsker vi å kombinere dette med en studietur til Icoteras R&D og Support.

Rejse og ophold betales og bestilles af deltageren, og vi arrangerer fælles transport til og fra Berlin og Icotera i Szczecin. Når det gælder fly, er der mange muligheder, og du kan booke den, der passer dig bedst.

Agenda

Om Icotera – FTTH CPE Gateways and WiFi

Vi har samarbejdet med Icotera siden 2017 for at supplere vores portefølje inden for CPE og WiFi til privatmarkedet. Icotera er en førende producent af FTTH CPE Gateways, WiFi og ICONS til monitorering og overvågning. De skaber og leverer produkter med overlegen design, kvalitet og ydeevne, og er forpligtet til at give fibernetoperatører skræddersyede, fleksible og omkostningseffektive løsninger, der passer til deres individuelle behov.

Tilmeld dig en teknisk studietur

Vil du gerne deltage i vores tekniske studietur? Registrer din interesse i formularen nedenfor, og en fra vores serviceteam vil kontakte dig.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen