Studietur til Infinera i Lissabon

Vi inviterer til en teknisk studietur 4. – 7. marts 2024 til Infinera i Lissabon. Studieturen vil fokusere på kompetenceudvikling inden for optisk aktive WDM-løsninger, Lab, workshop og kurser.

  • Placering

    Lissabon

  • Dato

  • Pris

    Rejse og ophold bestilles og betales af den enkelte deltager

Vi inviterer til en teknisk studietur 4. – 7. marts 2024 til Infinera i Lissabon.
Studieturen vil fokusere på kompetenceudvikling inden for optisk aktive WDM-løsninger, Lab, workshop og kurser.

Workshops med fokus på arkitektur og design samt workshops for administration og overvågning vil være centrale. Vi vil inkludere løsninger indenfor Long-Haul og Submarine, se på hvordan dette interagerer og kombineres med landbaserede løsninger samt hvordan man sælger spektrum, dele af fiberpar. Kryptering og vigtigheden af ​​5G-synkronisering og timing samt alt andet, der er relevant.

Agenda

Praktisk information

Vi vil bo på Ibis Lisboa Centro Liberdade. Vi vil organisere fælles transport mellem lufthavnen, Hoteller og Infineras lokaler. Rejse og ophold bestilles og betales af den enkelte deltager. 

Når det kommer til fly, er der mange muligheder med TAP, Lufthansa og SAS. Alternative hoteller i samme kvarter: Lisbon Boutique Hotel – The Vintage 5* Hotel & Spa – Lisbon, Portugal , Altis Hotels In Lisbon, Portugal – Lisbon’s Soul eller Reservar Hotel Eurostars Das Letras em Lisboa

Tilmelding til studietur

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen