nLogic er blevet valgt som leverandør af SKI 02.07 aftalen

Vi er glade for at kunne meddele, at nLogic er blevet valgt som leverandør på SKI 02.07-aftalen.

Dette dynamiske indkøbssystem, der administreres af den danske regering, dækker kommunikationsprodukter og -løsninger, og vi er stolte af at kunne tilbyde vores tjenester i denne egenskab. 

At blive valgt som en godkendt leverandør på SKI 02.07-aftalen bekræfter vores organisations høje kompetence og pålidelighed i at levere effektive løsninger. Dette vil yderligere forenkle indkøbsprocessen for offentlige organisationer, især når det kommer til kommunikationsprodukter og -løsninger, og styrke deres evne til at opfylde deres behov. 

Dette partnerskab er endnu en bekræftelse af vores ekspertise inden for kommunikationsteknologi, og vi ser frem til at arbejde tæt sammen med den danske offentlige sektor for at imødekomme deres behov for skræddersyede løsninger. Vores dedikerede team er klar til at møde dette behov, siger Esben Dahl-Nielsen, Administrerende Direktør for nLogic Danmark. 

Vi er sikre på, at vores omfattende erfaring og ekspertise vil bidrage til en problemfri implementering af vores løsninger i offentlige institutioner og dermed forbedre effektiviteten og sikkerheden i deres daglige drift,” tilføjer Esben Dahl-Nielsen. 

Om os

nLogic er din betroede netværks-, sikkerheds- og datacenterpartner. Med over 15 års erfaring og ekspertise leverer nLogic ikke kun produkter, men også værdifuld ekspertise gennem support og konsulent tjenester. nLogic blev etableret i 2007 af erfarne folk fra nogle af Norges førende it-virksomheder med det formål at levere løsninger og produkter af højere kvalitet end de store spillere på markedet. Det svenske datterselskab nLogic Sweden AB blev etableret i 2020. Det danske datterselskab, nLogic Denmark ApS, blev etableret i 2022. Mere information om os kan findes her.

For yderligere information om vores produkter og tjenester eller for at diskutere specifikke krav og behov, bedes du kontakte os.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen