GlobalConnect – nLogic kunde

Med mere end 20 års erfaring med at bygge infrastruktur i Norden er GlobalConnect den førende udbyder af fiberbaseret datakommunikation og datacentre i Nordeuropa.

Med mere end 20 års erfaring med at bygge infrastruktur i Norden er GlobalConnect den førende udbyder af fiberbaseret datakommunikation og datacentre i Nordeuropa. Baseret på vores 100.000 km fibernetværk og 33.000 m2 sikre datacentre i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland, er GlobalConnect en one-stop-shop, der tilbyder en komplet pakke af operatør-services med global rækkevidde. Oven i dette bygger vi en ny digital motorvej fra Berlin til de nordlige dele af Europa.

GlobalConnect har 1.700 ansatte og en omsætning på mere end 550 millioner euro om året. De leverer løsninger til virksomheder i alle typer brancher og størrelser, og til privatmarkedet i Norge og Sverige gennem deres helejede datterselskaber Homenet og IP-Only.

Vi leverer produktløsninger og tjenester fra vores partnere Juniper Networks, Accedian, Icotera og Opengear til Global Connect.