Om os

Om os


nLogic AS blev etableret i Norge i 2007. I 2020 blev datterselskabet nLogic Sweden AB etableret i Sverige, og i år, 2022, blev datterselskabet nLogic Denmark også etableret i Danmark. nLogic har banebrydende ekspertise inden for design, implementering og vedligeholdelse af netværks- og datacenterløsninger baseret på teknologi fra vores hovedpartnere.

nLogics kunder har stor gavn af vores rolle som markedsudfordrer. Både i forhold til bedre at varetage hver enkelt kundes interesser og gennem evnen til at tilpasse sig kundens faktiske behov.

Hvordan
nLogic arbejder med teknologileverandører, der er på forkant med deres produktudbud, så vi kan levere topmoderne løsninger til vores kunder. Derfor har vi valgt at samarbejde med Juniper Networks inden for netværk og sikkerhed og Infinera om optiske netværksløsninger. Vores konsulenter tilbyder analyse og evaluering, design og planlægning og designer alle typer opgaver indenfor netværks-, sikkerheds- og datacenterløsninger. nLogic har et bredt og godt overblik over de segmenter, vi arbejder med. Dette kommer alle vores kunder til gode, uanset om de er mellemstore eller store, offentlige eller private. nLogics tekniske ekspertise har altid været høj og er en vigtig del af leverancen. nLogic skal være en pålidelig rådgiver og samarbejdspartner.

Til hvem
nLogic har lang erfaring med at levere løsninger, banebrydende ekspertise og dyb indsigt i behov i flere segmenter. nLogics løsninger opfylder forskellige forretningsbehov inden for hvert segment.

Kurser og seminarer
nLogic lægger vægt på videndeling og overførsel af ekspertise og tilbyder kurser og seminarer med både generelt og tilpasset indhold. Se kursus- og seminaroversigt.