Services

nLogic tilbyder konsulentydelser i alle faser af et projekt, samt uddannelse gennem kurser og skræddersyede seminarer.

nLogic har ekspertise i design, arkitektur, implementering og optimering af mange forskellige datacentre, sikkerhed og netværksinfrastrukturer. Vi er kundernes samarbeidspartner, diskussionspartnere og ekstra kapacitet. Vi har den ekspertise, kunderne selv mangler. nLogic har mange års erfaring og de bedste referencer.

 
nlogic-nservice-tjenester
 
PLANLÆGGE BYGGE DRIVE

Behovsanalyse
Netværksvurdering
Design og planlægning
Projektledelse

Implementering
Grundlæggende installation
Migration
Konfiguration

Support
Optimering
Vedligeholdelse
Udvikling

UDDANNELSE: Kurser, workshops, seminarer, certificeringskurser, POC lab

 

Planlægge

Målet med planlægningsfasen er at sætte dig i stand til at designe det "ideelle", konkurrencedygtige og passende netværk til din virksomhed. nLogic designer dit netværk til fremtiden - intelligent, fleksibelt og bygget til skyen.

Behovsanalyse og netværksvurdering
nLogics netværkskonsulenter giver specifik rådgivning om, hvilke valg der kan være afgørende for, hvor vellykket og økonomisk fordelagtig en løsning eller design vil være, og hjælper dig med at maksimere værdien af ​​din nuværende infrastruktur ved at identificere risici og muligheder, analysere netværket og anbefale optimeringsløsninger. . Målet er at finde nye løsninger, der giver vores kunder mulighed for at levere ydelser på en sikrere, mere pålidelig og optimal måde.

Design og planlægning
Ved opbygning eller redesign af et netværk kan nLogics netværkskonsulenter hjælpe med at definere projektets omfang og krav. Vi hjælper med design og arkitektur, vejledning og detaljerede planer for migrering og implementering af netværksdesign.

Projekt
nLogics netværkskonsulenter har ekspertise i projektledelse og anvender projektmetodik i leveringsprocessen. Vi har modeller, der giver god projektstyring og er optimeret til data- og teleleverancer.
 

Bygge

"Konstruktionsfasen" har fokus på netværkstest, distribution og migrering, så du kan distribuere et hurtigt og sikkert netværk og få det op at køre så hurtigt som muligt.

Implementering af dit nye eller opgraderede netværk
Vores konsulenter kan finde løsninger og anvende teknologi til dine behov og tilbyde bred og skræddersyet ekspertise. Fra et simpelt køb af en komponent/enhed til færdiggørelse af leveringsprojekter. De arbejder også med videreudvikling og optimering af nye services i eksisterende netværk.
 

Drive

Når løsningen er leveret, hjælper nLogic med optimering, vedligeholdelse og support til dit nye eller opgraderede netværk. Vi har fokus på, hvordan du får mest muligt ud af en løsning, også efter løsningen er leveret, så din virksomhed får det største afkast af sin investering.
 

Uddannelse

nLogic arrangerer forskellige kurser og seminarer. Se dagens program her, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret. Vores kursustilbud henvender sig til dig, der arbejder med netværk, datacentre og sikkerhedsrelaterede områder. Med nLogics eget kursus-lab kan du få praktisk træning relateret til kurset. Indhold/lab kan tilpasses deltagernes behov. Vi tilbyder også kundespecifikke kurser udover vores standardkurser, og tilbyder også at afholde kurser med kunder.