Kompetence

Om os

nLogic har specialiseret sig i teknologi fra vores hovedpartnere til at levere datacentre, netværk og sikkerhedsløsninger til operatører, indholdsudbydere, serviceudbydere og større virksomheder.

Vi hjælper vores kunder med at definere strategier for at bygge effektive løsninger, der understøtter virksomhedens kerneforretning og bidrager til mere effektiv drift og/eller en mere fordelagtig TCO. Vi giver konkret rådgivning om valg, der kan være afgørende for, hvor vellykket og økonomisk fordelagtig en løsning eller et design bliver.

nLogic tilbyder ekspertise til mange forskellige behov. Fra et simpelt køb af en komponent/enhed til komplette leveringsprojekter, hvor vi tager ansvar for alle faser af en nøglefærdig løsning:

Behovsanalyse TCO overvejelser High Level Design Proof-of-concept
Low Level Design Implementering Site-Accept Test Design adjustments
Final Acceptance Test Uddannelsesydelser Dokumentation Support Services

Vi arbejder også med videreudvikling og optimering af nye services i eksisterende netværk.

En anden vigtig del af vores arbejde er at udvikle og udvikle gode løsninger baseret på vores ekspertise og metodik. Målet er at udvikle nye løsninger, der gør vores kunder i stand til at levere ydelser på en sikrere, mere pålidelig og optimal måde.

nLogics kompetencebase er din sikkerhed for sikre og funktionelle løsninger. Vi kan udvikle løsninger og anvende teknologi til dine behov.