Netværk

Relatert

Artificiell Intelligens (AI)

nLogics løsninger bruger kunstig intelligens, maskinlæring og automatisering, der gør det muligt for systemet at justere og tilpasse sig sig selv baseret på situation og miljø. Dette garanterer den bedst mulige brugeroplevelse, optimal ydeevne og effektiv brug af dit trådløse netværk – uden behov for manuel indgriben.

Artificiell intelligens er defineret som teknologi og/eller software, der udfører en opgave på niveau med menneskelig ekspertise og har til formål at forenkle og strømline manuelle processer, der ellers vil være meget tids- og ressourcekrævende. Efterhånden som mængden af ​​data indsamlet og analyseret vokser eksponentielt, bliver solide AI-systemer mere og mere vigtige for energiselskabernes kritiske infrastruktur, herunder trådløse netværk.

nLogic samarbejder med udvalgte teknologipartnere og er elitepartner af anerkendte Juniper Networks, drevet af Mist AI. Den AI-drevne platform udnytter funktionerne i maskinlæring og deep learning til at skabe en fremadskuende netværksløsning, der løbende forbedres ved hjælp af enorme mængder data, avancerede algoritmer og neurale netværk. Dette automatiserer tidligere manuelle processer omkring overvågning, drift og styring af netværket, effektiviserer netværksvedligeholdelsen, forenkler hverdagen i it-afdelingen og fjerner risikoen for menneskelige fejl.