Netværk

Trådløse netværk

nLogic leverer trådløse netværksløsninger drevet af AI, der revolutionerer administrationen, sikrer optimal ydeevne og giver værdifuld indsigt i brugeroplevelser.

Brugeroplevelse i fokus

Trådløse netværk handler ikke længere om at give kunder, besøgende og brugere adgang til internettet. En stabil internetforbindelse i dag er en forventning frem for et ønske, og kvaliteten af ​​trådløse netværk er i stedet defineret af den enkelte brugers oplevelse.

 

nLogic leverer løsninger designet til at imødekomme slutbrugernes forventninger i nutidens digitaliserede samfund ved at levere et optimeret trådløst netværk - hurtigt, effektivt og ubesværet.

 

brukeropplevelse-wifi-studenter
trådløse-nettverk-administrasjon

Lettere hverdag for IT-afdelingen

Fejlfinding, vedligeholdelse og fejlfinding kan være en meget tidskrævende proces. Derudover er det også en udfordring at holde styr på brugernes oplevelse af netværket.

 

nLogic leverer trådløse netværksløsninger, der udnytter kunstig intelligens, maskinlæring og automatisering til at forenkle it-afdelingens daglige drift og forbedre netværkseffektivitet, forudsigelighed og skalerbarhed. Skræddersyede dashboards giver et komplet overblik over dit netværk. Arbejdet kan udføres hvor som helst og når som helst. For eksempel kan antallet af opkald til forskellige lokationer reduceres. Samtidig får du adgang til dybdegående analyser og værdifuld indsigt.

 

 

Skabt til fremtiden
Trådløse netværk faciliterer meget af den enorme teknologiske udvikling, vi ser omkring os i samfundet, og er i dag mere forretningskritiske end nogensinde før. Alligevel har selve netværksløsningerne haft en lille udvikling i det sidste årti, og vi ser, at mange af de traditionelle trådløse netværksløsninger har en kompleks arkitektur og høje omkostninger i forbindelse med drift og vedligeholdelse.

nLogics løsninger er baseret på teknologi, der gør både netværkets arkitektur og drift mindre kompleks. Den anvendte AI-drevne platform har forenklet hverdagen for mange af vores kunder, såsom Bonnier News i Sverige og norske Realfagsgymnas.

Manuelle opgaver, der kan være både tidskrævende og kedelige, er automatiseret, hvilket betyder, at risikoen for menneskelige fejl mindskes. Vigtigst af alt er, at det system, vi bruger, er designet til at håndtere fremtidens udfordringer, i en verden, hvor flere og flere enheder er forbundet til netværket.

Vores teknologipartnere
Nlogic er en partner med ekspertise, der stiller høje krav til vores udvalgte teknologipartnere. Vi er en Elite-partner af velrenommerede Juniper Networks, som tilbyder trådløse netværksløsninger fra deres datterselskab Mist Systems. Mist er en pioner inden for cloud-administrerede trådløse netværk drevet af AI, og blev for nylig udnævnt til lederen af ​​Gartners prestigefyldte Magic Quadrant.

Derfor bør du vælge et trådløst netværk fra nLogic
Vores erfarne team har ekspertise i design af trådløse netværk, både til indendørs og udendørs brug, tilpasset den enkelte lokation. Vi assisterer dit IT-team både før og efter installationen, og tilpasser netværksindstillingen ud fra dine behov.

nLogic tilbyder:

  • Pålidelige og stabile løsninger designet til optimale brugeroplevelser
  • Cloud-baseret administration, der forbedrer effektivitet, forudsigelighed og skalerbarhed.
  • Fremadskuende og unikke fejlfindingsværktøjer, der forenkler handlinger, fejlfinding og problemløsning.
  • Skræddersyede dashboards, der giver den nødvendige synlighed til at lave dybdegående analyser og værdifuld indsigt.
  • AI-drevne løsninger skabt til fremtidens behov, udfordringer og muligheder.