Netværk

Optiske netværk

nLogic leverer åbne og disaggregerede optiske (DWDM) netværksløsninger, der er optimeret til tæthed, effektivitet og nem installation.

Dagens høje krav

Virksomheder, statslige organisationer, skyer og serviceoperatører efterspørger brancheførende økonomi og ydeevne i innovative optiske netværksløsninger, der hurtigt kan skaleres op i kapacitet, accelererer serviceinnovation og automatiserer netværksdrift.

 

Optiske nettverk nLogic-dwdm

nLogic leverer kompakte og disaggregerede optiske netværksløsninger til DCI, metro, regionale og langdistancetilslutningsapplikationer, der har fleksibelt slædebaseret design ("modulbaseret") og har markedsledende lavt energiforbrug. nLogic leverer også innovative optiske netværksløsninger baseret på optik, der forenkler optisk adgang og aggregeringsnetværk.

Automatisering-nlogic-optiske-nettverk

Forenklet styring og praktisk automatisering

Kompleksitet og manglende kompetence fører ofte til, at driften af ​​optiske DWDM-netværk bliver en tidskrævende proces.

nLogic leverer tidsbesparende softwareløsninger og automatiseringsværktøjer, der radikalt reducerer kompleksiteten og dermed øger kundetilfredsheden. Sammen med en praktisk tilgang til netværksautomatisering gør løsningerne det muligt at opnå målbare forbedringer i netværks- og driftseffektivitet, samt fleksibilitet i at tilbyde nye tjenester.

Imødekomme det voksende behov for datakapacitet
Kapaciteten på en optisk fiber er stor og kun at bruge ét optisk signal per fiber er i dag en dyr løsning, der ikke imødekommer det stadigt voksende behov for mere datakapacitet. For at gøre mere effektiv brug af de store båndbredde-ressourcer optisk fiber bringer, bruges en optisk fiberkommunikationsteknologi kaldet DWDM (Dense Wavelength Division Multiplexing). DWDM øger båndbredden i eksisterende fibernetværk ved at kombinere og transportere flere signaler samtidigt via forskellige bølgelængder.

Vores partnere
nLogic er en banebrydende kompetencepartner, der stiller høje krav til vores teknologipartnere. Vi er i dag en GULD Partner for Infinera, som revolutionerer telekommunikationsnetværk med innovative, brancheførende tilslutningsløsninger, herunder avanceret underkomponentteknologi, netværksinfrastruktursystemer, automationssoftware og professionelle tjenester.

Vi samarbejder også med Smartoptics om optiske transceivere og automatiserede open line-systemer til DCI (Datacenter Interconnect).

Derfor bør du vælge en WDM-løsning fra nLogic
Størstedelen af ​​vores team, der arbejder med optiske netværksløsninger, kommer fra at have arbejdet i mange år med produktleverandører. Vi har banebrydende ekspertise inden for design, dyb produktviden, omfattende generel viden på teknologiområdet, som vi bruger til at hjælpe vores kunder med at møde udfordringer, og gode relationer til vores teknologipartnere.

nLogic tilbyder:

  • Skalerbare, kompakte og adskilte DCI-løsninger med fleksibelt slædebaseret design med lavt energiforbrug, førende optisk ydeevne sammen med automatiseringsmuligheder.
  • Applikationsoptimeret "Packet-Optical"-forbindelse med lavt energiforbrug, høj tæthed og effektiv metrotransport med understøttelse af L0-L2 optimeret til den seneste generation af optiske transportnetværk inklusive til 5G, DAA og højhastighedstjenester til virksomheder.
  • Automatiserede åbne linjesystemer til DCI, der opfattes som en passiv multiplekser, mens systemet overvåger trafikken, forstærker og afbalancerer signalerne.
  • Verificeret design til løsninger, der passer til dine behov.
  • Kvalitetssikring og Life Cycle Management analyse af eksisterende optiske netværksløsninger.