Netværk

Optik

nLogic leverer en komplet portefølje af optiske transceivere til virksomhedsnetværk, adgangsnetværk og datacentre.

Fleksible moduler til alle behov

For at få mest muligt ud af dit netværk og fibernetværk skal du have adgang til et komplet udvalg af optiske transceivere.

 

nLogic leverer optiske transceivere til brug i al lagring, data-, tale- og videotrafik, uanset om du skal linke "rack til rack", "bottom to top of rack", datacenter til datacenter eller "corporate network-to" -web ".

 

nLogic leverer også innovative optiske netværksløsninger baseret på optik, der forenkler optisk adgang og aggregeringsnetværk.

optik-fleksible-moduler-nlogic
optisk-transceiver-nlogic

Certificerede optiske transceivere

Mange kunder kræver tredjepartsoptik til SAN- og WAN-internetswitchlinks (ISL) for at blive certificeret af netværksudstyrsproduktleverandøren.

 

nLogic leverer optik fra Smartoptics, hvis optik er testet og certificeret til end-to-end-forbindelse mellem Brocade-udstyr og til Cisco-udstyr.

 

For Brocade er optikken allerede certificeret til 8G, 16G og 32G switche fra tidligere generationer og nu er optikken også certificeret til Brocades seneste Gen 7 direktører og switche. Til Cisco-udstyr leverer vi optik, der er certificeret til 32G, 16G og 8G Fibre Channel-trafik.

400G optik den næste store ting
Efterspørgslen efter 400G-forbindelse er nu drevet af den enorme efterspørgsel efter høj båndbredde i 5G og cloud DCI.

(Les mer)

Forenkling af optisk adgang og aggregeringsnetværk
nLogic leverer også Infineras Auto-Lambda funktion, som muliggør en meget enklere løsning ved installation af optisk adgang og aggregeringsnetværk. Løsningen gør det muligt for netværksoperatører blot at forbinde DWDM-optik direkte til aggregerings- og adgangsknuder, og systemet indstiller automatisk alle optiske signaler til den passende bølgelængde.


XR-Optics - Markedets første punkt-til-multipunkt-optik
I begyndelsen af ​​2022 vil nLogic være en af ​​de første systemintegratorer i Europa, der begynder at levere XR-optik fra Infinera. XR-optik leverer punkt-til-multipunkt "kohærent optisk underbærer" aggregeringsteknologi optimeret til "hub-and-spoke" trafikstrømme.

(les mer)

Vores partnere 
nLogic er en banebrydende kompetencepartner, der stiller høje krav til vores teknologipartnere. Vi er i dag en GULD Partner for Infinera, som revolutionerer telekommunikationsnetværk med innovative, brancheførende tilslutningsløsninger, herunder avanceret underkomponentteknologi, netværksinfrastruktursystemer, automationssoftware og professionelle tjenester.

Vi samarbejder også med Smartoptics om optiske transceivere og automatiserede open line-systemer til DCI (Datacenter Interconnect).