Automatisering

Netværk

Netværksautomatisering

Med stigningen i cloud-tjenester, 5G og AI bliver brugere, enheder og applikationer mere og mere mobile. Som systemintegrator ser nLogic, at serviceoplevelsen for større virksomheder, serviceudbydere og cloud-udbydere er blevet en kritisk differentiator. Det er ikke nok at følge med slutbrugerens forventninger, du skal overgå dem.

Som systemintegrator kan nLogic hjælpe med at optimere og strømline den serviceoplevelse, du vil tilbyde dine brugere. Netværksautomatisering hjælper med at reducere interne IT-omkostninger, forenkle driften og strømline ressourceforbrug. Det muliggør også dynamisk skalering, som imødekommer behovet for hurtigt at kunne ændre kapacitet og tjenester.

For at være på forkant med brugernes stadigt skiftende krav skal dit netværk være responsivt og fleksibelt. Kort sagt har du brug for et brugerdrevet netværk, der automatisk kan bruge erfaringer og tilpasse sig derefter.

nLogic har ekspertise inden for automatisering av netværk, som kan have stor indflydelse på især større netværk. Vores løsninger består af egne løsninger samt produkter fra udvalgte partnere, der har indbygget automatisering og kan tilbyde en række værktøjer, der forenkler netværksdriften.

Automatiser test og overvågning

Gennem nLogics partner Juniper Networks kan vi tilbyde Paragon Active Assurance; en programmerbar, aktiv test- og overvågningsløsning til fysiske, hybride og virtuelle netværk. I modsætning til passive overvågningsmetoder bruger Paragon Active Assurance aktiv trafik til at verificere program- og serviceydelse i realtid og gennem hele netværkets levetid.

 

Automatisering af trådløs drift

Wi-Fi Assurance cloud service fra nLogics partner Juniper Networks erstatter manuel fejlfinding med automatiske trådløse operationer:

  • Få forudsigelig, pålidelig og målbar Wi-Fi med et unikt overblik over brugerserviceniveauer
  • Indstil og spor vigtige trådløse netværkskriterier såsom forbindelsestid, kapacitet, dækning og dataflow
  • Deviation Detection detekterer automatisk hændelser og opbygger netværksintelligens (RPM).

 

Automatisering af datacenternetværk

Gennem nLogic-partneren Juniper Networks kan vi levere Apstra automationssoftwareløsning, der forenkler processen med at designe, distribuere og drive datacenternetværk i multi-leverandør miljøer. Du skal kun beskrive, hvad der er nødvendigt; såsom rækkevidde, sikkerhed, servicekvalitet og overholdelse. Softwaren konfigurerer automatisk netværket derefter og sikrer, at det hele tiden fungerer efter hensigten. Løsningen sender proaktivt beskeder om, hvornår problemer kan løses.

 

Automatisering af installation af nye netværkselementer

Zero Touch Provisioning (ZTP) lader dig konfigurere og installere enheder automatisk, hvilket reducerer de manuelle trin, der kræves for at tilføje enheder til et netværk.

 

Forenkle optiske adgangsnetværk

Gennem nLogics partner Infinera kan vi levere Auto-Lambda optik, der muliggør en meget enklere løsning ved installation af optisk adgang og aggregeringsnetværk. Løsningen gør det muligt for netværksoperatører blot at forbinde DWDM-optik direkte til aggregerings- og adgangspunkter, og systemet indstiller automatisk alle optiske signaler til den passende bølgelængde. Resultatet er en dramatisk reduktion i webtrafikken, bestræbelser på at administrere, herunder reduktion af installations- og konfigurationsfejl, og et reduceret behov for dybere ekspertise inden for optiske netværk.