Netværk

Netværk

Produkter

nLogic tilbyder sikre, automatiserede og skalerbare netværksløsninger. Vi bygger dit nye moderniserede netværk, optimeret til din virksomheds behov. Vi har nøje udvalgte samarbejdspartnere og erfarne konsulenter med banebrydende ekspertise.

Som netværksudbyder er målet at skabe effektive netværksløsninger, der giver hurtig, sikker og pålidelig levering af tale, video, trådløs adgang samt cloud-baserede og virtualiserede tjenester. Hvordan vi arbejder i dag har ændret sig fra før. Vi arbejder nu hvor som helst, med enhver enhed og når som helst. Dette stiller store krav til en fleksibel, forudsigelig og pålidelig netværksinfrastruktur, der bør virtualiseres.

Vores netværksekspertise spænder fra store kernenetværk, som udgør rygraden i internettet, til mindre virksomhedsløsninger, baseret på trådløs og kablet infrastruktur. Kernen i alt, hvad vi leverer, er behovet for at finde en enkel, skalerbar og forudsigelig måde at arbejde sammen på. nLogic har en proaktiv tilgang til netværk og samarbejde. Vi tror på vigtigheden af ​​at udvikle en strategisk arkitektur til at planlægge let integration af ny teknologi. Vi mener også, at korrekt overvågning og kapacitetsstyring hjælper med at holde netværket stabilt.


Nogle af vores referencer

telia-nlogic-web
Eidsiva-bredband-referanse-nlogic
GlobalConnect-Logo-nlogic-web

Netværkskomponenter

Routing-nlogic-juniper
Switching-nlogic-juniper-
Wireless-aps-nlogic-juniper
Metro-carrier-transport-nlogic-infinera
optiska-transceivers-nlogic-smartoptics
Data center interconnect-nlogic-infinera


 


nLogics netværkspartnere

juniper-networks-nlogic-partner
Infinera-nlogic-partner