Løsningsområder

Relatert

Din kompetencepartner

nLogic er en førende systemintegrator med fokus på netværk, datacentre og sikkerhedsløsninger. nLogic har ekspertise inden for design, implementering og vedligeholdelse. Vi leverer til kunder, der bygger og udvikler bredbåndsnetværk, telenetværk og datacentre samt kunder med kritiske netværk.

Datasenter70x70
Datacenter

nLogic tilbyder effektive løsninger til datacenternetværk fra Juniper Networks - en innovativ producent af netværksteknologi med fokus på automatisering, skalerbarhed og åbne standarder. nLogic har en proaktiv tilgang til netværk og samarbejde.

Network100x90
Netværk

Som netværksudbyder er målet at skabe effektive netværksløsninger, der giver hurtig, sikker og pålidelig levering af tale, video, trådløs adgang samt cloud-baserede og virtualiserede tjenester. Vores erfarne netværkskonsulenter hjælper med at nå disse mål.

Service provider70x70

Service Provider

nLogic tilbyder komplette markedstilpassede løsninger til Service Providers. Vores bredbåndsarkitektur fokuserer hovedsageligt på løsninger til infrastruktur i kerne, metro (distribution / aggregering), adgang og CPE

Security70x70

Sikkerhed

nLogic tilbyder netværkssikkerhed og sikkerhedsløsninger til Service Providere, virksomheder og datacenterkunder. Vores mål er at sikre, at netværkssikkerhed giver tilstrækkelig beskyttelse til dine tjenester.